-
to akoze mi chcete povedat ze ma 40 rokov?? ved s kade by ich nabral..ma najviac 23 aj to je vela
-
-
Jo,mě taky Billie nepřipadá na 40 ale je to tak.. :D
-
-
Katko ,jestli ti přijde hnusnej tak to jsi se určitě nikdy neviděla v zrcadle,protože to co jsi napsala může napsat jen člověk bez vkusu a takový lidi většinou jsou dost hnusný.respektuji tvuj názou ale shnij za živa
-
ÁÁÁÁÁ!!!!Billie je prostě úžasnej!! *14* *14* *14* *14*
-
Billy a film ?
mno proste billy jednoznačne nejvetsí týýpař na svete ale byla tady řeč vo filmech, v jakej např. hrál hl. roli ? -
-
Re: Billy a film ?
tak to sry ale koukam ze se tady na tom foru nedokazou lidi ani normalne domluvit, jediny co sem tady z toho postrech je to ze Billy hral v necem jako "Haunted", ale nigde sem nic takovyho nenasel, tagze jako fakt neim -
-
Re: Re: Billy a film ?
Jo hrál ve filmu "Haunted" hrál v něm ducha ... dyčtak se tady koukněte na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=rs4U fbYjosQ
PS: neřikejte Billiemu Billy (připadá mi to jako Bill z TH *8* *9* ) -
-
Re: Re: Re: Billy a film ?
Jn neřikejte mi billy nesnáší to je to billie -
Billy ne
Jo a kdybi tak Billie nesnáší když mu někdo píše Billy na konci s tvrdým Y!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Billy ne
jak to můžeš vědět?
-
-
Re: Re: Re: Billy a film ?
dyštak jsem ho přidala do Videoklipů ...
-
-
-
-
Já mám asi strašnej vkus na chlapy ale mně se Billie prostě líbí :D I LOVE GREEN DAY!!!
-
-
to znie ako je hrozny ale mne sa paci
...ti jebe
-
-
jko je to trhlý....
Ale já ho fagt miluju !! *14* Je upe skvělej a klááásnej !! *14* iujůůůů hooooo *3* *14* *14* *14* -
BJA
Čauky! Billieho mooooooc moooc miluju je upa klásnej je neeeeej ne swete!!! I love Billie joe armstrong!!!!ilove Green Day!!! *14* *5* *3* -
ani
jsou upe supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* -
-
bisexual
jo a víte že Billie bisexuál to eště ne žejo dokonce to i říkal kdyby si to někdo přeložil..........No a co je dokonalej. *4* *4* *3* *1* *3*
-
-
skarfejs
billie e mju milacek........................ *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
bilie nej
Bilie je nejlepší a je to největší BOREC na planetě