-
skoda
bilie joe je hroznej ale jeho pisnicky so nej -
-
Re: skoda
billie je nekrasnějši chlap na svete je naprosto dokonalej a ty jeho oči zaři jako 2 hvězdičky *14* *4* prostě jsem do něho blazen je to muj anděl a strašně ho milujuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *8* *10*
-
-
GD
Green Day jsou upe nejlepší skupina na světe *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: GD
hurá ! :)) jeden z mála kdo si všimnul že to nejsou "jeho" písničky ale že je to kapela :)) -
-
Re: Re: GD
ale vis on ty pisnicky pise
-
-
-
bilie nej
Bilie je nejlepší a je to největší BOREC na planetě -
green day
Milujuuuuu tuhle skupinu mooooc Billie má nejkrásnější hlas ze všech a jeho černá barva mu mooooc sluší -
skarfejs
billie e mju milacek........................ *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Není EMO
Billie není EMO!Víš co toje že si i podřezává žíly a to on nedělá.Náhodou mu sluší i červená barva nebo modrá. *16* -
-
Re: Není EMO
Přesně....není Emo
Já emo nesná je to ta nej kravina světa *16* *16* *16* *16* -
Re: Není EMO
EMO není o tom že se někdo řeže =. ale máš pravdu v tom že Billie není EMO *1*
-
-
green day je nej
Ale když jsem se tak zamyslela řekla bych že mu ty zuby takhle sluší tak co proti tomu máte. *3* -
je upe nejlepsi
me se strasne libi jen mi pride ze je emo ae ja se mu nedivim jemu asi jina barva neslusi *1* a neci si stezovat ae chudak ma divny zuby necekam ze je kazda hvezda bude upe supracky upraveny a bude je mit nejhezci na svete ae on chudak ae je strasne heskej a ja ho zeru a jak umi hesky spivat no upa pecka jaka se vam nejvic libi ot nich pisnicka??? -
-
Re: je upe nejlepsi
Neni EMO,je PUNK *3* -
Nemá dvný zuby má je jako každý člověk stejný akorát ten ve předu má uštíplej koukněte se nasebe.nechápu vás *7* *13* -
-
Re: Re: je upe nejlepsi
neřešte kristova noho, esli má uštíplej zub, nikdo neni dokonalej , ale u mě billie je dokonalej... *14* -
-
Re: Re: Re: je upe nejlepsi
Přesně, nikdo neni dokonalej ale Billie jo xD *1*
-
-
-
no mě osobně se uplně nejvíc líbí Boulevard Of Broken Dreams a s těma zubama máš pravdu má je nějaký divný
-
-
proc se kazdej spevak vdycky musi ozenit pak to i nekdy vede k opusteni ty skupiny a to nikdo nekce
ja strasne zeru green day a libej se mi ot nich pisnicky ae fakt nechapu proc se kazdej chlap dobry skupine musi ozenit sou vsichni jak postizeny (nic ve zlim) a pak to i nekdy vede k tomu ze ten dotycnej v ty skupine ji opusti to je na hovno *9* *9* doufam ze je to neceka protoze to by me jako dost mrzelo kdyby odesel jenom kuli holce ae jinak je mi jedno jak zije hlavne aby se mel dobre a delal to co ho bavi a tim myslim i spivani -
BJA
Billie nekde rikal ze ho bisexualita vzdycky zajimala ale ted je zenatej!! *16* *16* *4* stejne je hezkej -
-
Terinka
Billie je sexi muž. Milujem ho z celej duše. Má pekné zelené oči. Dalá som mu prezivku Esmeraldik. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Terinka
to je Billi je fakt pěkňoučkej...a ta přezdívka je přesná.. *3* .je to naše zlatíčko..
-
-
Re: BJA
já jako vím že je ženatej ale kdybis viděla tu novou fotku z roku 2009 tak tomu uvěříš *16* *16* .jo a ještě něco nechci se tady hádat ale stou bisexualitou je to pravda,někteří vůbec neví co to je je to:že je nakluky i na holky to není nic špatného tak sorry. *4* *3* -
No aco
Jo to včasopise filter.A říkali že to chce říct manželce,no aby to náhodou nepos**l.Nikterý tady řeší furt že je tohle a tamhleto,třeba já jsem taky bisexualka ale přece se nebudu zato někde schovávat neee? *3* *4* *14* *10*13* *13* *5* *3* *9* *1*
-