Přejít na výpis diskuzí

Billy Unger

OSOBNOST 17.5.2009 
46 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* milujem ťa
  • Billy veľmi ťa miľujem a si veľmi a veľmi prekrásný. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • billy jsi hezkej
  • Tvoje holka není hezká milujutě *3* *14* *4*
  • Mi jsi hrajeme na lab rat a já hraju chase já sem věděl že v nakopni to jsi brody ti
    Billy jsi *3*
  • Na koho to je? Já myslím že je kelli užasná!!! Mám jí hrozně moc ráda
  • Myslis si ze Kelli je zla ale je skvela a ja jej prajem aby boli spolu
  • Milujem ho je najlepsi ale aj Kelli je skvela aj ju mam rada
  • Ja derosumim broč hotil allisyyn ashley broč ona je fuj a on je uzasni
  • Tini
    *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • LabRatsLove
    Miluju ho!! Je krásnej a v LAB RATS... Úžasnej! Nedá se popsat! Prostě nejlepší! *1* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Přesně!! Kdybych mohla cokoliv změnit na jeho profilu, tak by to bylo to že spolu nechodi! On je krásnej a ona nic moc!!
  • Jestli tě zajímá Billy asi tě zajímá i Laboratorní krysy tak navštiv muj novy blog
  • *7* *7* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ten film je super ještě před minutou sem se na něj dívala fakt nej film na světě. Možná Billy Unger miluju aaaaaaa co sem to napsala, ja miluju i Ross lynch aaaaa proč píšu co si mislím a už zase.
  • Heleďte nechci vám kazit představivost ale on s Allisyn Ashley Arm nechodí! Když hrál v jednom díle seriálu Sonny ve velkém světě kde Allisyn hraje tak v seriálu spolu začli chodit ale v realitě mezi nimi nikdy nic nebylo ani není!!! Vy asi neumíte poznat realitu od filmu/seriálu. Já Billyho zbožňuju a sleduju ho na všech stránkách a na Twitteru potvrdil že holku nemá. ;)
    Ps: taky hrál v seriálu Farma R.A.K. role: Tasmánský Neville
  • Je krásnej :*
  • Hmmmmmmmmmmmmm
    je DOBREJ
  • Je krásny *14*
  • Je to fešák, ale jeho frajerka je hrozná. On je super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit