-
Pane Sobotko,vy se nám ale vybarvujete čím dál více do morka s plna plody hvězdiček EU.Dříve Vás člověk slušnej volil,ale ty časy jsou už pryč.Dopadnete ve straně jak šašek Kalousku.Jste poslední měsíce neferovej politik.Podražíte aházíte klacky pod nohy p.Babišovi,ktery kouká sehnat prachy na vaše!volební sliby a dluhy co nasekalaODS!Raději se stáhněte......
-
Pan Sobotka se nám opravdu neuvěřitelně vybarvuje. Pud sebezáchovy dokáže své. Měl by více vážit slova, protože příští vládu, jak to tak vypadá, on určitě sestavovat nebude a pokud bude pokračovat svými útoky proti Babišovi, tak se pro něj žádný teplý postík nenajde.
-
17nasty Listopad je dobrý ,akorad nato že je den VOLNA ..Jinak je všechno k HO**VNU *1* !! Pro obyčejné lidi to nic dobrého nepřineslo--BA PRAVY OPAK!!!!!
-
Pane Sobotko, velice mě překvapilo, že nesouhlasíte se zákonem o hanobení prezidenta republiky. Pokud se budu chovat nepřístojně k úředníkovi, tak dostanu pokutu a neúcta a hanobení hlavy státu je v naprostém pořádku? Řeknu Vám, že takového premiéra, který každému leze někam, aby si udržel koryto, nám byl čert dlužen. Už aby byly volby a Vy jste i stou svoji stranou šel od válu. Takovýto bordel v tomto státě nikdy nebyl. V životě jste nepracoval, jenom Vám jde kecání, kterého většina lidí má již dost.
-
Myslím, že hodně Vám jako straně uškodila aféra s reorganizací policie prosazovanou panem Chovancem velmi arogantním způsobem. Celá tato reorganizace na mne působí jako pokus o zahlazení něčeho co se nesmí dostat na veřejnost. Celé léta jsem byl voličem ČSSD. Již nebudu stranu volit. A nejenom já.
-
Pane Sobotko, nehledejte problém kde není. Vy jste hlavní problém proč se voliči od ČSSD odvracejí. Hašek a Dientsbír již naštěstí odpadli.
-
Pane Sobotko vaše preference nezavinili ministři ale na úřadech kteří jsou dosazeni za vaši stranu podporují podnikatele,a lidé jsou naštvaní na jejich aroganci,proto račí volí ano než vaši stranu,pokud tím něco neuděláte tak bude voličů ubývat.
-
Pane Sobotko na vině že máte tak malé preference nemůžou ministři ale na úřadech,jednání pod hlavičkou ČSSD.kde se nedodržují zákony.A nahrává se podnikatelům pro jsou lidé naštvaní a nevolí vaši stranu.
-
Ten člověk měl dělat faráře.Dokáže kecat hodiny ,a nic se nedozvíte.To tatíček Zeman řekne něco třemi slovy,a je jasno.
-
Nedělejte to horší, než to je. Ministryně Marxová si udělala velmi rychlý přehled a napravuje,co napáchal ten potkan, co se jmenuje na D nebo jak, nebojí se stát za svým názorem, že by toto vadilo? Napsala bych přímo, snad najdu i mail.
-
Pane Sobotko jak to sleduji,kandidovat na prezidenta z části chcou herci,ani se nedivím,vždyt celá naše politika je divadlo,Začal to ten snílek co si jen přál navrátit svůj majetek a povedlo se.Co bral do huby slova o spravedlnosti celý život jen chlastál,kurvil se a práce mu smrděla a hubu měl plnou záště.I vy pane Sobotko se ve vládě už dlouho neudržíte,vláda není povolání,že po studiích začnete vládnout a praxe,práce a a skutečný život nepoznáte. Kdo nezažije opravdovou práci nemůže a nedokáže pochopit co potřebuje lid,i kdyby byl sebelepší.
-
Učitelé už zase maji PRAZDNINY ,Jsou to PARAZITI!!!!!Tesaři klempiři pokryvači zednici ATD.ŠLY DO PRÁCE *1* *1* *12*
-
Na celé volby,jsem sr*l *1* !!!!!
-
Tak to bude chtít BIS+Parlamentní listy, abych měl ještě jednu autonehodu.
-
Práce BIS je rychlá, protože právě zburcovala Pralamentní listy, ale prd si tím pomůže. Nepatří do demokracie ten, kdo nesnese kritiku.
-
Já ČSSD také volil, ale už nikdy více tak neučiním. Jsem touto vládou+Vatikánem pronásledován za svoje upřímné názory. Soudy, BIS, policie to všechno jim zobe z ruky. Tam někde daleko v zahraničí vznikne film, krerého se tato banda bojí. Více na www.bis-mafie.cz (ta autonehoda je pravdivá). *16* *12* *16* To jim neprojde!!!
-
Je den do voleb. Nerozumím jednomu....Pohybuju se převážně v dělnickém prostředí a dělníci odjakživa volili v první řadě levici - ČSSD nebo komunisty. V současnosti už pár týdnů i měsíců, není v mém okolí člověk, který by volil ČSSD, téhle ůchylné sobotkovsko - dienstbierovské partaji, nemůžou přijít na jméno. Naopak Okamura a jeho SPD, má vydatnou podporu. A přesto mi oficiální předvolební průzkumy tvrdí, že ČSSD má 20 až 30 % podporu !! v různých krajích a naopak Okamura a SPD , maximálně 5 %, v některých průzkumech se ani nevyskytuje.....Z toho vyplývají různé otázky - Kdo je voličem ČSSD ? Byznysmeni ? Bankéři ? Tedy bílé límečky ? To asi sotva, ne ?. Tak mi vychází, že si ty průzkumy vycucávají z prstu. Otázka poslední, jak dalece je možné vycucat si z prstu (zfalšovat) výsledky voleb. No, jsem na to zvědavý, v téhle zemi už nevěřím nikomu a ničemu, co ke mně dojde přes TV obrazovku.
-
PANE SOBOTKO,nikdy jsem nikomu nepsala,nejsem volič ANO ale SOC.DEM.prosím,nebylo by lepší zabývat se byty RPG než panem Babišem?Za vybydlené byty platíme nehorázné nájmy,žebráme o pár korun na sociálce.Má někdo spočítané kolik stát do těchto bytů,o kterých se neví kde je pravda o jejich prodeji i nadále investuje doplatcích na bydlení?
-
Pane Sobotko Vy jste tak naivní, že si myslíte, že antibabiš něco změní? Pan Babiš má 100% pravdu jak jste všichni co sedíte léta v parlamentu republiku nechali rozkrást. A už se těším až hnutí ANO vyhraje volby a všecho vám bude přičteno k dobru!Určitě je budu volit.
-
Co se navážíš do Babiše!!!!!!To si nepamatuješ jak sis naběhl Cikánským táborem v Letech ,než ti to vysvětlil Vojenský Historický ústav?????? Byl to internační tábor pro potulku a příživnictví!!!