Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdybych měl tu čest a mohl bych beztrestně pozdvihnout kvér směrem k tvé osobě,asi bych přestal střílet,až by z tebe nezbylo holé nic,ale já tě mrddám Bohoušku,ty si negramotný jednotvárný hovaddo,který se umlátí sám svojí shnilou držkou a když ne,budou se opakovat dějiny,když nebude zbytí!VIVA 1618!Máš dvě možnosti,pokud bude domobrana!Buď budeš mít svou reputaci očištěnou a budeš OK,nebo budeš stejnej kokott jako teď a při této představě,že je bordel a nikdo nemá přehled a já tě v tu chvíli potkal,asi bych nechal promluvit své opravdové vnitřní já a v tu chvíli,by upálení za živa,byla slast!Ale ty nedovolíš bordel,takže se nemáš čeho bát!
  • Sobotko jsi neskutečná k...a Nakopal bych ti sv iňo. *16*
  • Sobotko, jestli kvůli Vašemu takzvanému vládnutí utrpí má rodina, přijdu za Vámi a popovídáme si, ať už se budete schovávat v jakémkoliv státě světa. hezky si popovídáme. I v USA už je dost vlivných Čechů, kteří nemohou strpět, jak se naši krásnou zemi snažíte uvrhnout do víru vraždění, znásilňování a teroru islámských i jiných vražedníků. Žádný zločin se neobejde bez adekvátní reakce, žádný. Zničení krásného Česka a Slovenska je zločin vůbec nejstrašnější.
  • Tenhle Sobotka je neuvěřitelně drzý člověk a provokatér. Nejsem fanda Zemana, ale to jak o něm mluví Sobotka a o lidech jako jsem já, po 17. listopadu, to je drzost nejtěžšího kalibru. Každého, kdo není bezpáteřní hajzl jako on a jemu podobní, okamžitě dostane od nich nálepku - xenofob, rasista, bolševik, extremista, demagog.........Navíc on je opravdu nula, papoušek, to nejhorší, co kdy reprezentovalo tuhle zemi. I papaláši z dob komunismu, měli větší charisma. Paradoxní je, že lidi, jako je on, nepřispívají k uklidnění situace, nenabízí racionální (žádná) řešení, ale naopak rozdmychávají emoce. To samé naše ,,veřejnoprávní,, televize ČT. Oni se rozchází s názory více než 80 - 90 % procent lidí. Tohleto si platíme. Je to vůbec normální ?? V listopadu roku 1989, jsem byl student a demonstroval jsem tehdy proti komunistům, za nový lepší systém. To jsem si naběhnul.
  • lenka144
    Ráda bych aby jsta byl tak slušný a odpověděl.
  • lenka144
    Pane Sobotko, Jako předseda vlády Vám není blbé, že si v Senátu přidáváte peníze a normální lidi, matky na mateřské, které Vám rodí novou generaci pracovních sil aby zabezpečili další fungující naši republibu,bohužel i kašlete na staré lidi, kde jste se vlastně díky jim dostali do vlády, neboť jsme Vám všichni moc věřili a nyní na tyto lidi úplně kašlete.Není Vám hanba? Asi ne, vy máte co ždát. ale spodina pomalu chcíce.Kdo Vás za chvíli bude živit? Vám všem ve sněmovně je to jedno,jste vysmátý.Zkuste si žít měsíc za 13500kč dva nemocný 68let a58let invalidní důchodce. Kde máme na nájem a léky?Přidáte lidem pár šordlíků, to si děláte z lidí prču? Stydte se .Jste nenažraný a všichni ostatní Vás nezajímají ale až budou volby tak to budeme všichni dobrý.Boží mlýny melou pomalu ale jistě.Jak dopadl Gross.
  • Bohuslave,Bohuslave!Ty seš kripll prvního řádu!V otázkách VM jsem slyšel celý pořad dokola jednu větu:musíme uzavřít schengen,ale nic konkrétního!Ty už z těch samých a pouhých řešení,musíš být sám vyřešenej!Už máš za ta léta vyděláno dost,napadlo tě vůbec někdy,že bys koněčně přestal jenom hrabat a udělal svému jménu čest?Aby celá republika z tebe neměla prdell?Vždyť ti musí být samotnému hanba,jak je na tebe poohlíženo!Nebo je tu poslední možnost,že seš opravdu kripll a nemůžeš za to,ani si nic neuvědomuješ,v tom případě nejseš svéprávný a měl by ses na všechno vysratt a jít se léčit!Každopádně do prdelle,běž tak jako tak,hovado s výrazem,jak kdybys neuměl do tří počítat!
  • TO jsem tak budis k HOVNU???????
  • Dene prokl..nam sk=rvenej 89 rok.je to revoluce zlodeju,, *1* *16*
  • Tenhle krippl je tak marnej a ztracenej,že je i olova škoda!Ten se umlátí sám,svojí blbostí,ale čekat na toto štěstí?!Někdy se tomu štěstíčku musí jít naproti... *1*
  • *zbabělí
  • Celá vaše vláda jsou zbabělý srabové, co klidně přenechají zemi hnusným Muslimským k*rvám, než aby se postavili stejně tak zrádné EU a nenechali si s*át na hlavu ! *10* *16*
  • to tě to baví okrádat lidi ty hajzle
    *10* *16*
  • Ale ne, lidé si říkali - dost bylo modrých zlodějů, pravdoláskařů a sluníčkářů. Budeme volit ČSSD aby to bylo lepší. Za buržoazní demokracie je vlastně fuk, koho volíme. Jestli jsou tam ODSTOP nebo ČSSDANO tak je to pořád stejné. KDU-ČSL se přidá kamkoliv. Sralbotka je jenom ubožák co pořád omílá: ...situaci monitorujeme a jsme připraveni vést konstruktivní dialog.... A před Andělou stojí jak malej kluk a čeká na čokoládku. HANBA!!! *16*
  • Sobotka je plča *8*
  • Tohle mohl volit jenom idiott!
  • čte vůbec nákej zlodějske t\ to řádky,nezajímí ho,tak to taky parazit,co nepomáha ale štourá se v naších životach jak nejhuř nás ožebračit,mimochodem nechcem eura pochpils to,jsmš češi české koruny naše,přestante měnit náš stát k horšímu,je to taky tvůj ale ty zaslepenej penezma co nakradl a spol, a dostavá od EU kč,nacháváš se podplacet a nenazímátě co lepší pro náš sta.jsi falešnej poslanec,tebe neměli voliot tebe ne ani ty ostatní,nebudem platit soc,pojíštění,nevracíte nám do starobniho důchdu,kdyz spočítáme všchny lidi ci posilají socku tak jsme dobře zaopatřeny,jen nám ztoho dáte mnimum,my jsme so vydřely vy nééé"a ještě to bude dávat uprchlíkum,to je hnus!!!!tahni makat rukama ty do vlády neptříš!!!!!uvidíš jak se máme,taky si byl obyčejný člověk a ted se budeě roztahovat a kázat jak vynaložíš s našima penezma co jsou ve státní pokladně,ti ti nepatříííííííNIKOMU,JEN NÁM,NEROZDĚLIL DOBŘE NAŠE PENIZE MEZI NAŠIMA LIDMA,JE Z TEBE ŠPATNĚ!!!!!!
  • sobotka zruda nás okrádá,vrat nám penize to patřilo naším lidem,nás musiěš pomoc,ale uprchlikum dáš kč,nepochpim,ty hajze,přestan platit sociáni,my jsme ji vydělaly atak si je necháme sa mi našetříme na důchod,máta velký platy tak conááás tak ničite.pojd zit 8000kč na měsíc idiote,jses srab sobec,zradce,jdeš na slabší občane,sotva to zvládat s penezma a co ti bezdomovci za všechno můžeš!!!!!Budeš potrstán jak Rhat,vy všichni patříte do vazb né jen Rhat,podvody děla kradete,kdo řekl že vy poslanci to můžete dělat,nemá te pravo rozhodovat o zákonech,který niči lidi,,zlej blbej hloupej sobotka,už vás máme polný zuby,taky by se ti nelíbilo kdyby si znovu jeden znáás!!!!prach te pohlti a cizi život tě nrzajíma v ČR ale životy vrahu tě zajíná,tečou z nich prachy,svinstvo,jsi kus svinstva zrádče,hlavne že má dobře tvoje rodina když si poslanec,jseš i pro nás,a pomáhat i nám,důchdy 1500kč přidáš,samoživtelkam3000kč na dávky,vše je drahy,tys to zavinil zse furt zdražuje a zbytečnč,vy jen chcete hrabat,obohacovat,to je trestné to víš,chceme vás potrestat takkhle to dál nejde.demisi rozumíš a na 10let zavřit tě,za zničeny životy lidi,co nemej pomalu jidlo pro dětí a už vůbec na náky kroužky,tak se ti líbí ubliřovat poslanci,hlavně že máte vy spoustu penez a i naše máte z daní jste st nakradly,fuuuuj
  • sobotka tebe zavřit a spol.kradete naše daně jsou naše peníze,mám máte pomoc finančně,duchdum,samoživitelkam,nemocnici,škole a ty zradče pomáhaš zrůdám,chceš tu mít vrahy,chceš aby totu vypado jako u nich isilámu?!my potřebujem pomoc ani jste naá npomohli jenom brali,kradli,co ty ses za poslance,už dávno jste měli mit padáka ,nemáte právo se tam držet na židly když ničite lidi a stát,dej demisi sobotko jsi zlo,zrádce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit