Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten člověk měl dělat faráře.Dokáže kecat hodiny ,a nic se nedozvíte.To tatíček Zeman řekne něco třemi slovy,a je jasno.
    • Jako farar by take neobstal,podrazy nemaji radi ani verici
  • 17nasty Listopad je dobrý ,akorad nato že je den VOLNA ..Jinak je všechno k HO**VNU *1* !! Pro obyčejné lidi to nic dobrého nepřineslo--BA PRAVY OPAK!!!!!
  • Boži mlýny melou a Sobotkovi zamelou pořádně!!
  • Zeman je BOREC!!A Srabotka měkej BLBEC!!! *1* *12* *1*
  • Ruším, co jsem chtěl udělat, protože jsem to dřív chtěl než myslel.
    Poté, co mi v médiích špatně poradili, co jsem měl udělat, jsem si myslel, že udělám, co jsem nechtěl, i když jsem si to před tím myslel, že chci. Teď si to prosím vás všechno škrtněte, protože si myslím, že to co jsem původně chtěl, i když jsem to tak vlastně nemyslel, bylo absolutně to nejlepší řešení, ale přece jenom si tím zatím nejsem tak 100% jistý. Naštěstí mi vždycky poradí a zároveň mne taky podrží přítel nejvěrnější, pan Kalousek, veřejně mi to v ČT slíbil. Hlavně ať už je ten zlosyn Babiš, kterého chce stále volit víc než 30% voličů pryč. Tak to nemůžeme nechat, teď po téměř 30 letech poctivě v parlamentu vysezených.
  • Pane Sobotko, velice mě překvapilo, že nesouhlasíte se zákonem o hanobení prezidenta republiky. Pokud se budu chovat nepřístojně k úředníkovi, tak dostanu pokutu a neúcta a hanobení hlavy státu je v naprostém pořádku? Řeknu Vám, že takového premiéra, který každému leze někam, aby si udržel koryto, nám byl čert dlužen. Už aby byly volby a Vy jste i stou svoji stranou šel od válu. Takovýto bordel v tomto státě nikdy nebyl. V životě jste nepracoval, jenom Vám jde kecání, kterého většina lidí má již dost.
  • Dobry den pane Sobotko. Pridte vysvetlit hornikum na karvinsko kteri vyfaraji a jdou na pivo do hospody kde se nevari a nemuzou si zakoutit. Myslim ze tech ran by bylo vic nez jedna. Stratil jste pojem o demokracii. Uz zijeme v policejnim state plnem zakazu a narizenic. Tahle vlada stoji za prd.
    • Demokracie je o tom že právo jednoho končí tam kde začíná právo druhého. Tedy právo si zakouřit končí tam kde ostatní lidi smrad z cigaret obtěžuje ty trotle.
  • Sralbotko,ty dopadneš velice špatně,už tě drží v pařátech belzebub Duka.Čest práci.
  • Sobotko, jestli kvůli Vašemu takzvanému vládnutí utrpí má rodina, přijdu za Vámi a popovídáme si, ať už se budete schovávat v jakémkoliv státě světa. hezky si popovídáme. I v USA už je dost vlivných Čechů, kteří nemohou strpět, jak se naši krásnou zemi snažíte uvrhnout do víru vraždění, znásilňování a teroru islámských i jiných vražedníků. Žádný zločin se neobejde bez adekvátní reakce, žádný. Zničení krásného Česka a Slovenska je zločin vůbec nejstrašnější.
  • Tenhle Sobotka je neuvěřitelně drzý člověk a provokatér. Nejsem fanda Zemana, ale to jak o něm mluví Sobotka a o lidech jako jsem já, po 17. listopadu, to je drzost nejtěžšího kalibru. Každého, kdo není bezpáteřní hajzl jako on a jemu podobní, okamžitě dostane od nich nálepku - xenofob, rasista, bolševik, extremista, demagog.........Navíc on je opravdu nula, papoušek, to nejhorší, co kdy reprezentovalo tuhle zemi. I papaláši z dob komunismu, měli větší charisma. Paradoxní je, že lidi, jako je on, nepřispívají k uklidnění situace, nenabízí racionální (žádná) řešení, ale naopak rozdmychávají emoce. To samé naše ,,veřejnoprávní,, televize ČT. Oni se rozchází s názory více než 80 - 90 % procent lidí. Tohleto si platíme. Je to vůbec normální ?? V listopadu roku 1989, jsem byl student a demonstroval jsem tehdy proti komunistům, za nový lepší systém. To jsem si naběhnul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit