-
Sobotko jsi neskutečná k...a Nakopal bych ti sv iňo. *16*
-
Sobotko, jestli kvůli Vašemu takzvanému vládnutí utrpí má rodina, přijdu za Vámi a popovídáme si, ať už se budete schovávat v jakémkoliv státě světa. hezky si popovídáme. I v USA už je dost vlivných Čechů, kteří nemohou strpět, jak se naši krásnou zemi snažíte uvrhnout do víru vraždění, znásilňování a teroru islámských i jiných vražedníků. Žádný zločin se neobejde bez adekvátní reakce, žádný. Zničení krásného Česka a Slovenska je zločin vůbec nejstrašnější.
-
Tenhle Sobotka je neuvěřitelně drzý člověk a provokatér. Nejsem fanda Zemana, ale to jak o něm mluví Sobotka a o lidech jako jsem já, po 17. listopadu, to je drzost nejtěžšího kalibru. Každého, kdo není bezpáteřní hajzl jako on a jemu podobní, okamžitě dostane od nich nálepku - xenofob, rasista, bolševik, extremista, demagog.........Navíc on je opravdu nula, papoušek, to nejhorší, co kdy reprezentovalo tuhle zemi. I papaláši z dob komunismu, měli větší charisma. Paradoxní je, že lidi, jako je on, nepřispívají k uklidnění situace, nenabízí racionální (žádná) řešení, ale naopak rozdmychávají emoce. To samé naše ,,veřejnoprávní,, televize ČT. Oni se rozchází s názory více než 80 - 90 % procent lidí. Tohleto si platíme. Je to vůbec normální ?? V listopadu roku 1989, jsem byl student a demonstroval jsem tehdy proti komunistům, za nový lepší systém. To jsem si naběhnul.
-
Pane Sobotko, Jako předseda vlády Vám není blbé, že si v Senátu přidáváte peníze a normální lidi, matky na mateřské, které Vám rodí novou generaci pracovních sil aby zabezpečili další fungující naši republibu,bohužel i kašlete na staré lidi, kde jste se vlastně díky jim dostali do vlády, neboť jsme Vám všichni moc věřili a nyní na tyto lidi úplně kašlete.Není Vám hanba? Asi ne, vy máte co ždát. ale spodina pomalu chcíce.Kdo Vás za chvíli bude živit? Vám všem ve sněmovně je to jedno,jste vysmátý.Zkuste si žít měsíc za 13500kč dva nemocný 68let a58let invalidní důchodce. Kde máme na nájem a léky?Přidáte lidem pár šordlíků, to si děláte z lidí prču? Stydte se .Jste nenažraný a všichni ostatní Vás nezajímají ale až budou volby tak to budeme všichni dobrý.Boží mlýny melou pomalu ale jistě.Jak dopadl Gross.
-
-
Ráda bych aby jsta byl tak slušný a odpověděl.
-
-
Bohuslave,Bohuslave!Ty seš kripll prvního řádu!V otázkách VM jsem slyšel celý pořad dokola jednu větu:musíme uzavřít schengen,ale nic konkrétního!Ty už z těch samých a pouhých řešení,musíš být sám vyřešenej!Už máš za ta léta vyděláno dost,napadlo tě vůbec někdy,že bys koněčně přestal jenom hrabat a udělal svému jménu čest?Aby celá republika z tebe neměla prdell?Vždyť ti musí být samotnému hanba,jak je na tebe poohlíženo!Nebo je tu poslední možnost,že seš opravdu kripll a nemůžeš za to,ani si nic neuvědomuješ,v tom případě nejseš svéprávný a měl by ses na všechno vysratt a jít se léčit!Každopádně do prdelle,běž tak jako tak,hovado s výrazem,jak kdybys neuměl do tří počítat!
-
TO jsem tak budis k HOVNU???????
-
Dene prokl..nam sk=rvenej 89 rok.je to revoluce zlodeju,, *1* *16*
-
Tenhle krippl je tak marnej a ztracenej,že je i olova škoda!Ten se umlátí sám,svojí blbostí,ale čekat na toto štěstí?!Někdy se tomu štěstíčku musí jít naproti... *1*
-
Celá vaše vláda jsou zbabělý srabové, co klidně přenechají zemi hnusným Muslimským k*rvám, než aby se postavili stejně tak zrádné EU a nenechali si s*át na hlavu ! *10* *16*
-
-
*zbabělí
-
-
to tě to baví okrádat lidi ty hajzle
*10* *16*