-
Pane Sobotko jedna se vam o prolomeni Benesovych dekretu. Proc chcete zrusit Lisabonskou vyjimku.Zase jeden tunel. Nevolim vasi stranu.Volim komunisty,protoze si stoji za svyma slibama, snazi se prosadit protikorupcni zakon a zakon o priznani majetku.
-
Pane Sobotka proc usilujete o zruseni vyjimky v Lisabonske smlouve.O totmo by meli rozhodnout obcane v REFERENDU, abych nebyli zase prekvapeni unahlosti nasich politiku jako s cirkevnim tunelem. Chceme rozhodnout o Ceske zemi take, Dekuji za odpoved
-
Dobrý den p.premiére,
Dnes, t.j. 24.2.2014 jsem vyslechl "brifing" p. Jurečky k odvolání ředitele Pozemkového ůřadu p. Śtovíčka. Pracovní povinnosti si plnil dle vyjádření Jurečky výtečně, možná až "příliš horlivě", protože vydávání nějak rychlé nebylo. Byl odvolán z důvodu kontaktů na p. Ritiga na základě "fotografie". Špiclování, donášení. Faktem je, že člověk na tomto postě by si měl vybírat přátele v jiné sociální skupině. Domnívám se ale, že Jurečka by si důvod k odvolání našel stejně dříve nebo později. Co teď pane premiére? Jak si ohlídáte obsazení tohoto postu a následně církevní restituce, vydávání státních polí a lesů patřících lidu této země. Náměstka tam nemáte, cesta k rozkrádání státního majetku klérem je volná. Pokud nsplníte předvolební sliby, 80 - 90% lidí Vám to v příštích volbách spočítá. Dopadnete jak ODS. -
Dobrý den pane premiere,chtěla jsem se zeptat jak je možné že Vám utíkají peníze které jsou přehledné.Občané žádají příspěvky na bydlení a nikdo už je z úřadu nevyzívá,aby také dokládali jednou za rok vyučtování energii,plyn atd.To by mělo být automatické a ne se spoléhat zda to občané uvedou nebo ne.Nic Vás to nestojí ani není potřeba příbírat úředníky,do počítačů si zadat údaj a jednou za rok po nich žádat vyúčtování,když to nedoloží tak žádné dávky nevyplácet.Tak jednoduché to je.Už s tím něco udělejte.Přeji mnoho úspěchů.
-
-
alespoň pravopis dámo!Reimer Frantisek Praha 4
-
-
Vážený pane premiére !
Jen krátce jeden dotaz. Myslíte si,že je morální ,aby důchodce tedy moje osoba platila za odvozu odpadků dvakrát? ??Totiž vlastním byt v neprodejné lokalitě Tanvald a v něm nikdo nebydlí i když jsem se ho snažil prodat. Jelikož bydlím jinde, kde též platím 500 kč ročně za odpad tak si myslím,že paní Landšálková z Top 09,která tento zákon protlačila nemá pojem o morálce ani za mák .
Uděláte s tím něco.? e-mail : vacek.frant@seznam.cz -
-
Neplačte a raději se z místa bydliště v Tanvaldu odhlašte, nikdo za celou věc nemůže víc, než Vy sám...
-
-
Važený Andre OO11 - Když v bytě nikdo nebydlí ,tak asi jsem i odhlášený . Jestli Vy jste ochotný platit dvakrát tak to Vás tedy lituji .František
-
-
Jak jinak napsat, že jste hlupák... Slušně mě to nenapadá...
-
-
-
-
Dobrý den pane premiére,
prosím, abyste se jako slušná a demokratická strana zasadili o zrušení lustračního zákona. Je ostudný a diskriminační. Jsme jako republika předmětem kritiky nejen Rady Evropy, ale i Mezinárodní organizace práce. Podpořte, prosím, návrh KSČM a zrušte tento zákon. Byl přece původně jen na dobu určitou. Nechápu, že 25 let po převratu může ještě někoho zajímat, lidé, kteří s ním straší, nemají buď čisté svědomí nebo se jim hodí politicky.
Jsme voliči ČSSD a doufáme, že jimi budeme i nadále, neradi bychom se ve Vás zklamali. KDU-ČSL jen pustě vyhrožuje, koalici neopustí a pokud snad ano, žádná škoda.
S církevními restitucemi také tuze nesouhlasíme, ale jsme si vědomi toho, že se s tím dá těžko něco dělat, je to hřích minulé vlády. Pokud by se Vám podařilo je redukovat, bylo by to více než záslužné.
Přeji Vám hodně zdraví a úspěchů! -
-
Nemohu s Vámi souhlasit. Lustrační zákon je tu proto, aby se lidé, kteří za totality morálně i lidsky selhali, nedostali do vysokých (i nízkých) státních postů. Tento zákon by bylo možné už jen z morálního hlediska zrušit až poté, co nebudou bývalí STBáci usilovat znovu o nějaké teplé státní místečko, tedy až po jejich smrti.
-
-
Lustrační zákon byl k ničemu od samého počátku. O čistotě těch lustrovaných čistých by se dá s úspěchem pochybovat.
-
-
-
Vážený pane předsedo vlády,
jsem kritikem církevních restitucí, jak z důvodů způsobu jejich přijetí, podepsání smlouvy, výše náhrad, atd. Bylo jednoznačně Vámi řečeno, že náměstek na ministerstvu, zodpovědný za tuto agendu bude nominován ČSSD.
Nyní je dosazen "lidovci". Proč? -
Vážený pane přesedo,velice si vás vážím ale věřte tomu že kdyby to nebylo nutné,tak bych vám nepsala já doufám že si čtete články z novin nebo si přečtete článek který vám pošlu http://www.novinky.cz/ekonomika/326875-v-cesku-rychle-pribyva-sebevrazd-klicovym-slovem-je-beznadej.html mrzí mně že kvůli minulé vládě máte asi mnoho starostí a povinností ale byla bych vám velice dvěčná , nejen já i ostatní kdybyste s tímto problémem naší společností něco udělal a vyřešil to co nejdříve bojím se že jesli s tím něco neuděláte tak to bude ještě horší.Potřebovala bych se ujistit že v budoucnu bude nejen práce ale bude i lepší budoucnost a lidé se nebudou moci potýkat s nedostatkem financí a nedostatkem pracov příležitostí ale i pomoci lidem kteří se ocitli v nouzi.
Velice si cením vaší ochoty s tím něco udělat Děkuji za pochopení. -
-
Vážená Iveto, už jen to, že tak naivně doufáte v takový nesmysl, že si Sobotka něco na internetu přečte a nedejbože s problémem začne něco dělat, svědčí o Vaší inteligenci... Víte, problém není v tom, že by nebyly pracovní příležitosti, ale není ochota k rekvalifikacím, dojíždění nebo přestěhování se za prací a v neposlední řadě chybějící motivace k tomu do práce vůbec chodit. Je zajímavé a poučné sledovat, jak výše všech možných podpor, náhrad a podobně koresponduje s mírou nezaměstanosti. Tedy přeloženo do reality: podpora + náhrady a příspěvky 10000 nebo chodit do práce za 11500? Odpověď vidíte na úřadech práce a sociálkách...
-
-
věřím sociální demokracii *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1 a věřím zemanovy
-
Vážený pane předsedo Bohumile Sobotko.Píši Vám jako výtězi voleb.Jsem důchodce a nemohu již se dívat na hašteření ve vládě které bylo v minulosti.Doufám ,že slibů které jste nám občanům dal splníte.Velmi mne bude zajímat zda bude přidáno ještě v tomto roce důchodcům.Je to velká hanba pobírat čtyři roky 45Kč.Dělal jsem svou práci 55let poctivě(kuchařinu).Můj důchod činí10343Kč.Je pravda šetřil jsem si na vylepšení ve stáří ,ale to co jsem si ušetřil s manželkou spolkne stálé zdražování v obchodech ale i ve službách.Je toto psaní krátké,ale nemá cenu psát rozsáhlé psaní když je vše napsáno.Předem Vám děkuji za odpověd a držím palce vaší koaliční vládě.Jindřich Maršík České Budějovice Nerudova 61.@:Jindra-marsik@seznam.cz