Přejít na výpis diskuzí

Bolek Polívka

OSOBNOST 31.12.2006 
75 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bolku prajem veľa š5asta ,dobrých filmov a skvelých úloh vo filme a divadle *3*
  • almen
    Všechno nejlepší a hodně hodně filmu. *3* *3* *3*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :)
  • Spíš nejvetší vylitec.
  • Nejlepsí ceský herec je Bolek Polívka
  • jeto nejlepší herec hraje dobře
  • můžeš mi říct proč všude napíšeš že je někdo debilní a pak napíšeš ze je nejlepší a omlouváš se??? si trapný Lukášku *1* *14* *11*
  • Omlouvám se,Bolek Polívka je nejlepsí ceský herec
  • Nemusím ho Bolka Polívku
  • Všechno nejlepší hodně zdraví,štěstí a úspěchů *3*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :)
  • Mohlo to dopadnout líp...
  • Bolečku, ten bazén se na Farmu vůbec nehodí...škoda peněz...bylo nám tam vždycky dobře a hezky...i bez bazéna...
  • Zdravím pana Polívku,fandím vám od nepaměti..je mi 62let a dokonce jsem se s Vámi potkal a vyfotil.Nedejte na sprosťáky a věřte,že to co jste pro nás udělal za ty léta je obdivuhodné. Ať to někdo zkusí a pak může kritizovat.Rád bych se s vámi setkal někde v hospůdce a pokecal víc,dal panáka.. snad se to někdy povede,vím že jste pořád vytížený..
    Pavel, severní vítr
  • Dobrý deň!

Vážený pán Bolek Polívka, vážený pán kráľ!
    Dovoľte mi v deň Vášho sviatku zaželať Vám
    všetko najlepšie a najkrajšie. Zo srdca,

Helena :-) *3*
  • Dobrý den. Pane Polívka, o vašich předcích jsem nikde nenašla zmínku, můžete prozradit, kde a kdy se narodil váš otec a dědeček a kolik měli sourozenců a zda měli blízko k umění. děkuji
  • Dobrý večer Bolku,
    je to pár dnů co jsme se potkali v nákupním centru v Průhonicách. Však jsem toho využil a dál s Váma foto. Su už starší ogar a moc ňa to potěšilo že jsme potřásli packou. Su Váš velký obdivovatel a rád bych dal pokec. Byl jsem párkrát v Práglu na Vás v divadle a možu řéct ..fakt dobré. Škoda že jsme nedali spolu kalíšek, ňa to hňupa nenapádlo. Dám kontakt kdybych to mohl napravit...720 510 705
  • narozky

Milý Bolku
    Gratulace a přání¨k Vaším dnešním narozeninám.Hodně štěstí,zdraví.
  • Re: bolek

Jak píšeš,byl vždy pripraven(vlastně to mívali pionýři na opasku)tak to né,to sem nedávejte.Podle mě je to novodobej Pan Jan Werich.
  • Re: No tedy

hele neurážej! někomu se třeba líbí!
    jak by bylo tobě kdyby ti někdo urážel tvojí oblíbenou postavu? no? taky by ti určitě někdo jednu fláknul...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit