-
prosba o zaslání fota s podpisem
Dobrý den, pane Polívko. Obdivuji Vaše herecké umění, jsem velkým příznivcem divadla a filmu. Zvláště jste se mi líbil ve filmech "Kalamita", "Dědictví ..." a "Pelíšky". Byl bych velice potěšen, kdyby jste mi mohl poslat Vámi podepsanou fotografii na mojí adresu. Ještě jsem se s Vámi nikdy osobně nesetkal, ale snad se mi to podaří, až navštívím Vaší "farmu" v Olšanech. Předem děkuji, přeji mnoho osobních a pracovních úspěchů. Radovan Strejc Ostrovní 2059/4 110 00 Praha 1 /některé vaše fráze již mezi mými známými již zlidověli, díky, také při oslavách většinou "vítězím nad ostatními ve žlutém trikotu ........." / *5* -
spickovej komik
SG.pane Polívko, ziju uz temer 20 let v cizine, Vás film "Dedictvý" si pustím casto. Ste u mne 100%umelec i komik. Byl by hrích se nesmát a nebavyt se na vasem filmu. Neuvazoval steo novém filmu podobného námetu? Byl by to trhák, nápady uz mám! s obdivem Vase favoritka Iveta -
Polívka
velký machr.. jeho humor miluji.. přeji mu hodně hodně zdraví, štěstí a další bohatou tvorbu ..
a ještě k autorovi Honza .. takového hňupa aby člověk pohledal, jste sprosťák největšího kalibru .. co např. umíte vy ?? asi h...o -
...
Bolkův humor mi moc nesedí. Ale jak teď opakují Zapomenuté světlo... tam hraje fakt dobře. Škoda že nedostal víc takových rolí. -
PŘÁNÍ K NAROZENINÁM
MILÝ BOLKU!
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM !!!
*1* *3* *3* *15* *15* *15* *4* *15* *15* *15* *3* *1* *4* *3* *5* -
Víte, jak Miloš Zapletal večeří se synem. Když dojídají, tak se ho ptá: "Vylížeš misku?" "Táto, já ani nevím, která to vyhrála.
-
prosba
Prosím Bolku o poslání mejlem vlajky tvého království...cítíme se být jejími příslušníky a chtěli bychom tě reprezentovat ve světě ( slovensko ) jsme chovatelé fretek a organizujeme mezinárodní setkání a já se tam už nechci z jasných důvodů uvádět jak čech *5* *16* -
alkoholik
Vážení,jak může někdo vychvalovat tohoto
ubohého herce který je stále opilý
a při tom vždy nechutný svými keci,že se může někdo tomu smát............. *9* -
-
Re: alkoholik
Kecy se píše s tvrdým, ale možná jedeš v mekkých drogách ... -
-
Re: Re: alkoholik
Keci se píše s měkkým "i"!!!*1* -
-
Pánové,kecy se píší s tvrdým *2*
-
-
-
-
Bolečku
přidávám se ke gratulacím a chystám se k Vám na statek, tak snad budu mít tu čest, popřát Vám osobně -
Skvělej herec
skvělej herec, mám ráda jeho humor.