Přejít na výpis diskuzí

Bolo Yeung

OSOBNOST 31.12.2006 
40 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Chong Li
  • U Bolo Yeunga je napsán špatný rok narození, je ročník 1946 !!
  • Chong Li a ty jeho kozy jak vozy, pro mě v Krvavým sportu hlavní hrdina.
  • Luky1987
    Bolo Yeung byl nejlepší ve filmech Bloodfight - Krutý boj a Bloodsport Krvavý sport
  • opravte chybu jestli správně začal jsem do něčeho bušit jsem to filozof ukterého nenajdete správnou cestu jak začít znovu jsem tam i tam a nedochází vůbec nic tak dobře aby mi to bylo líto jsem arab vyrostl jsem i jako ind egypťan řecký chlapec s výrazem že ze mě udělá moje země chiňana a jsem sinem cindy crawford.
  • *16*
  • =D
  • Bllo Yeung..je můj idol!..Dala bych všechno na světě abych se sním mohla setkat a aby mě něčemu naučil. I když zrovna není nejmladší, věřím a vím že je to pořád hvězda bojového umění a všem by to uměl dobře nandat! .. Lepšího herce a hvězdu neznám! *3* ..Je to tak, je to můj idol, moje hvězda..a jestli jednom skoná..moje půlka srdce taky!!.. Miluji tě Bolo! ♥♥♥
  • on je nejlepši než chuck norris
  • Jeho vidět na vlastní oči... :O *6*
  • Duke0013
    Jo, hrál tam. *5*
  • jasny Bolo Yeung to dela jako malej kluk vandam by asi neprezil
  • akorad ze Bolo Yeung opravdu to umi vandam neni tak skuseny delaji to pro film skutecnoust ze by vandam asi dostal pekne do huby
  • Nebyla tahle osoba prosim Vas Chong Li v Bloodsport-u?
  • sežral by toho fetaka vandama i s botama *1*
  • No myslim si že by Van Damm na něj neměl ani náhodou. Bolo by ho zabil na místě bez problémú
  • Bolo Yeung je borec hlavně vy všichni co tu píšete že by mu Clod nandal tak jste na velkém omylu,protože si vemte jenom věkový rodíl těch dvouch.Kdo by se na něj chytal a tomu docela věřím je S.Seagal ale to není zas tak jasný. *16*
  • Ps

to si nemyslim *13*
  • dofman5

nwm

je dobrej ale na van Damma mít nikdy nebude
  • Bolo

Bolo je nej.jeho styl hraní a boje je nepřekonatelný *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit