Přejít na výpis diskuzí

Bolo Yeung

OSOBNOST 31.12.2006 
40 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • opravte chybu jestli správně začal jsem do něčeho bušit jsem to filozof ukterého nenajdete správnou cestu jak začít znovu jsem tam i tam a nedochází vůbec nic tak dobře aby mi to bylo líto jsem arab vyrostl jsem i jako ind egypťan řecký chlapec s výrazem že ze mě udělá moje země chiňana a jsem sinem cindy crawford.
  • Chong Li a ty jeho kozy jak vozy, pro mě v Krvavým sportu hlavní hrdina.
  • =D
  • *16*
  • Bolo Yeunga

mám rád.Líbí se mi ve všech filmech kde kraje jeho svérázné provádění a prožití jednotlivých úderů.Role záporáka mu prostě sedí.
  • BOLO

Jestli máte nějaký fotky od Bola tak je sem určitě dejte, nebo mi je pošlete na E-Mail (Dr.Rom@atlas.cz) a ja je tady dám.
  • Bolo

Všechno co jsem se o něm chtěl dozvědět jsem našel na

www.bolo-yeung.com
  • Bolo-net

Na www.bolo-yeung.com jsem nasel tuny fotek

Díky za typ! *4*
  • CHONG LI

Já jenom nechápu,jak hrál v krvavým sportu tak tam už měl skoro 50let a jsem si myslel že mu je tam okolo 30let!!!To asi proto,že čínani stárnou pomaleji než mi?A taky se dožívají vyššího věku.Ted jsem si vzpoměl že na učnáku mě borci říkali,že vypadám jako on,ale né vzledem.No výšku mám uplně stejnou jako Bolo.Ale taky dobře vím,že samochvála smrdí!!!
  • Bolo

Ani jsem netušil,že této hvězdě akčních filmů je už 70 let,docela mě to zarazilo.Hlavně doufám,že Bolo natočí něco nového,rád bych ho viděl opět v akci i v tomto věku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit