-
akorad ze Bolo Yeung opravdu to umi vandam neni tak skuseny delaji to pro film skutecnoust ze by vandam asi dostal pekne do huby
-
Nebyla tahle osoba prosim Vas Chong Li v Bloodsport-u?
-
-
Jo, hrál tam. *5*
-
-
sežral by toho fetaka vandama i s botama *1*
-
Bolo Yeung je borec hlavně vy všichni co tu píšete že by mu Clod nandal tak jste na velkém omylu,protože si vemte jenom věkový rodíl těch dvouch.Kdo by se na něj chytal a tomu docela věřím je S.Seagal ale to není zas tak jasný. *16*
-
Ps
to si nemyslim *13* -
nwm
je dobrej ale na van Damma mít nikdy nebude -
-
No myslim si že by Van Damm na něj neměl ani náhodou. Bolo by ho zabil na místě bez problémú
-
-
Bolo
Bolo je nej.jeho styl hraní a boje je nepřekonatelný *5* -
Bolo
Ani jsem netušil,že této hvězdě akčních filmů je už 70 let,docela mě to zarazilo.Hlavně doufám,že Bolo natočí něco nového,rád bych ho viděl opět v akci i v tomto věku -
CHONG LI
Já jenom nechápu,jak hrál v krvavým sportu tak tam už měl skoro 50let a jsem si myslel že mu je tam okolo 30let!!!To asi proto,že čínani stárnou pomaleji než mi?A taky se dožívají vyššího věku.Ted jsem si vzpoměl že na učnáku mě borci říkali,že vypadám jako on,ale né vzledem.No výšku mám uplně stejnou jako Bolo.Ale taky dobře vím,že samochvála smrdí!!! -
Yeung
hej lidi posluchejte:bolo je borec,ma vymakane telo ale bruce lee je lepsi.ale i tak je bolo borec co dokaze zmlatit 5 lidi tak ze si kazdeho vychutna :D tak mi piste na meil kdys tak -
-
jasny Bolo Yeung to dela jako malej kluk vandam by asi neprezil
-