-
Re: Re: super bonnie
jasně...ty musíš jenom najít nějaký chyby,co???????? *9* *10* *16* *5* -
Re: Re: Re: :)
všechno nejlepší...:D mám jí moooooooooooooc ráda.......:D *3* *3* *3* *3* *3* -
Prostě nemá chybu
Jak se to říká, prostě nemá chybu. *4* Nejlepší a nejhezčí ( *14* ) herečka z celého HP. *4* -
bonnie
Bonnie mám moc ráda...svoji postavu v HP zahrála skvěle...moc se mi líbí její vlasy...moc jí to sluší!Na první pohled milá,příjmná,hezká slečna -
vlasy
No ale to jak má teďka plno těch kudrnatých vlasů se mi taky moc nelíbí... -
No jistě nějakej drb zas žj...a můžeš mi říct-->máš to nějak doložený???Dokázaný?Asi těžko -
Vše nej a nej
Tak jako ostatní se přidávám a blahopřeju k osmnáctinám k plnoletosti. Takže hodně štěstíčka, zdravíčka a spoustu ještě zajímavých rolí a vše nej nej . *3* -
Vsechno nejlepší
Vsechno nejlepsí k narozeninám Bonnie *4* -
HB
Přidávám se ke všem co přejou! Happy Birthday!! *14* *14* -
Narozky
Všechno nej, Bonnie. *3* -
narozeniny
Vše nejlepší ki tvým narozkám.! *3* *14* -
Všechhno nejlepší
všechno nejlepší k plnoletosti...je nejlepší *14* -
Šťastné narozeniny!
Přeju "Ginny" *3* všechno nejlepší k 18. narozeninám! Hodně štěstí! *15* a zdraví! *9* *4* -
VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!
.... a samozřejmě hodně štěstíčka a zdravíčka přeju této skvělé a především strašně hezké holčině/herečce... A´t se ti daří *3* -
Re: Ginny
mě se moc Bonnie líbí její vlasy sou moc hezký no a taky její nos já nwm jo ale je moc hezká fakt *14* *1* -
japato, kdes to vzal/a *5* -
Re: Re: :)
jo, to já taky -
Re: super bonnie
bonnie byla dobrá když nebyla tak hezká ,ale už od 14 let se s ní stala rozmazlená tatínková holčička *3* -
Ginny
Bonnie Wright je pekna holka skoda ze to neni ceska ale na nekterejch fotkach vypada docela divne na nekterejch zase krasne ale jak vypada zrovna ted tak to se mi vubec nelibi *1* *14* *14* *14* *14* -
Bonnie
Ginny je fakt super, už když sem jí viděl popré, tak se mi moc líbila, ale mrzelo mě když spolu nemohli chdit s Harrym kvůli nebezpečí, jak se o ní bál *4* *4* *4*