-
Pozdrav
Ahoj Broučku, jsi nejen krasnej kluk, ale máš i hezký srdíčko a mě se po Tobě moc stýská *9* ...Doufám, že tě ještě nějké akci do konce roku uvidím. *14* vystupuješ někde? hezký adventní čas, Tvoje věčná obdivovatelka Kapla Zátopková -
Ahoj Braňo,nedávno sem tě viděla na natáčení seriálu Proč bychom se netopili....bylo to v Roudný u jezu *3* tak sem tě chtěla pozdravit a říct ti že ses moc krásnej kluk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak mi kdyztak napiš budu moc štastna *14* papa Macíček
-
Ahoj Braňo , jsi dobrej herec. *3*
-
pre braňa
achoooj braňo,chcela by som ťa moc moc pozdraviť,podakovat ti za dopis,velmi si ma potesil.ak by si chcel tak sa mi ozvi na mail,a rada si s tebou popisem.drzim pasticky nech sa ti dari.zuzka,21r,bratislava :-)) -
2.4.2005 - Oáza
Ahoj Braňo. Chci se tě jen zeptát, estli chodíš na Oázu pořád nebo to byla jen náhoda, žes tam byl? Pařils někdy na Gemini? Potkala sem tě na Oáze v sobotu a díky tobě sem vyhrala 100kč. Pamatuješ? Napiš. Diky moc. Oksana -
Jsi fakt mocinky nadhernej kluk! :o)
-
jsi fakt dobrej a hezkej:))
-
brano
je to boží kluk -
-
Re: brano
JSI HESKY KLUK *1*
-
-
Cau Braňo!!!!
Ahoj!!!jastli si *Braňo,čítaš toto tak já su Klára Sládková-rodina.Moc Ta pozdravujeme.A napíš e-mail!:) Papa -
nemáte náhodou někdo na Brana mail?
-
-
ano je to brano@kokot.sk
-