Přejít na výpis diskuzí

Brenda Song

OSOBNOST 12.10.2007 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellah2o01
    Je skvělá *7* *1*
  • moc ji nesleduji , ale je dobrá
  • a vite vubec ze ma dite zitra odjizdim za strejdou ktery s Brendou mluvil *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Vzdyt pochazi z laosu takze z Asie
    Jako ja
  • Mě připadá jako z Číny
  • A co takhle napsat původ jejich rodičů? Ona vypadá jako mongolka ale není... kdo z její rodiny pochází z Asie?? *8* *7* ale jinak ě řeru Brendo XDD *14* *14* *1* *2* *15* *5*
  • U mě na blogu probíhá registrace do soutěže SONCelebrita Disney. Můžeš se přihlásit. prostevsechno.blog.cz .
  • emmicka-watson
    Všchno nejlepší Brendo *3*
  • Anna.N
    Všechno nejlepší!
  • Všechno NEJ!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je to super modelka a zpěvačka,ale i herectství jí jde lépe:))
  • Keby sem mnela popísat Brendu, tak by byla po 1.Fantastická herečka,2.nádherná modelka so štíhlú postavú,3.Zabávačka na 1.mieste a po 4. by to bola tá najrozumnejší osoba jakú sem kedy videla *14* to na Brende zbožňujem *14* *14* *14* a unavujú mňa (doslova ) *6* tí ludé,který si myslá že sa možú vytahoovat že sú lepší než London, ale to není pravda!!!! *11* *11* chce sa mi z tých ludí zvracať (doslova) *11* *11* a myslím, že by ste mneli dojít na to, že klamaní alebo vytahování není piekné!! *16* *16* *16* P.S.: Pre faninky London Tiptnovej: Zbožňujem na London to, jak je vtipná, a ešte jedna P.S:Dajte "líbí" na tento komentár, keď máte rádi Brendu/ London *5* ZA BRENDU!! *14* *14* *3* *3* *1* *1* *1* *2* *2* *15* *15* *4* *4* *5* *5* *7* *7* *4* *4* *14* *14* *14* *14*
  • Ne já to takhle lidi jinak je Brenda šikovná,ale role London Tipton ta se mi líbí až ve sladkém životě na moři,líbí se mi tak jak tam ponižuje beilly.Možná je to škodolibé,ale nebuďte na mě sprostí!
    Já to takhle nemyslela ale asi ji máte rádi více nežli já.
  • ja som videla uz aj mensie modelky aj ja som modela a mam pod 16
  • Přesně taky bych řekla ! Tak se na ní nedívej když ti to vadí
  • hele ty anonimko neznamená že když hraje hloupou tak musí být taky hloupá! jo a ty si trapná narozdíl od brendy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *12*
  • Omg ,,anonymko" ty si trapná..di do p*če nikoho to nezajímá..no a je to její role *16*
  • Neurazte se lidi ti co mají Brendu rádi,ale já ji moc nemusím nelíbí se mi její role London Tiptonové.Hraje tam až moc hloupou a působí to až trapně,ale je to jenom můj názor....
  • a odkdy americké zpěvačky atd... chodí na české stranky :)
  • brenda je dobrá herečka *5* *5* *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit