Přejít na výpis diskuzí

Brenda Song

OSOBNOST 12.10.2007 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • brenda je dobrá herečka *5* *5* *5* *5*
  • a vite vubec ze ma dite zitra odjizdim za strejdou ktery s Brendou mluvil *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Neurazte se lidi ti co mají Brendu rádi,ale já ji moc nemusím nelíbí se mi její role London Tiptonové.Hraje tam až moc hloupou a působí to až trapně,ale je to jenom můj názor....
  • darinka123
    Text Vašeho příspěvku *5*
  • Jka může tenhle prdola být modelkou????????????????????????je mi 11 a mam 169cm.modelky maji byt vysoky a to ona neni
    • To mělo být jako že ty bys měla být modelkou nebo co
    • Prďola? Jo aha :D hele přijde ti normální měřit v 11 169cm? A podívej se ni co všechno dokázala, i kdyby měřila 140cm tak jí nesaháš ani po kotníky! ;)
    • Ty si blázenen je krásná a jestly ti e 11 a měříš 169 cm tak SI OBR brenda je nadherna narozdíl od tebe chtěla bych vidět jak vypadáš !!! *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12* *12*
      • Není to obr já jsem stejně vysoká jako Breda spis toje d---l ale Furt souhlasím s tebou.
  • Jsem slyšel, že prej Brenda je těhotná :/
  • Omg ,,anonymko" ty si trapná..di do p*če nikoho to nezajímá..no a je to její role *16*
  • You're my favorite actress, and you are very beautiful *14*
  • U mě na blogu probíhá registrace do soutěže SONCelebrita Disney. Můžeš se přihlásit. prostevsechno.blog.cz .
  • Hellow

Prosím nevidávejte se za mě.Kdyby se někdo divil že mluvim česky je tu překladač.Moc mě mrzí že se za mě vydáváte.A jestli jsem vaše faninka tak se za mě nevidávejte. *10*
    • a odkdy americké zpěvačky atd... chodí na české stranky :)
    • Ahoj prosím tě proč píšeš:A jestli jsem vaše faninka? lepší by snad bylo jestli jste moje fanynka ne? *1* *1* *1* *1* *1*
      • Jo to bylo k tý Brendě Song ze dne 22.7.2011
    • Re: Hellow

Jo! Ale překladač nepíše nespisovně!!! Ty podvodnice! (nevidávejte, fanynka...) Neříkám, že já mluvím spisovně... To jako já fakt nevedu spisovnou řeč... Ale překladač spisovně mluví... Asi seš jen nějaký malý děcko co si myslí že je cool... No tak už zase musím jít... Měj se podvodnice... Kdyžtak Breda ani neví, že nějaký osobnosti.cz existuje! Jseš fakt malý děcko xD xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit