-
já jsem jí v camp rocku neviděla
to by mě teda zajímalo co v camp rocku hrála *7* -
-
Re: já jsem jí v camp rocku neviděla
Ona bude hrát až ve dvojce:) -
-
Re: Re: já jsem jí v camp rocku neviděla
nebude,nehrála -
Re: Re: já jsem jí v camp rocku neviděla
Nebude, nehrála xD
-
-
Re: já jsem jí v camp rocku neviděla
tu poskokandu ty nyfrneny blondyny *3*
-
-
Fans
Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte! -
-
já mám taky disney channel a mislím že je ve sladkém životě na moři trochu rozmazlená ale jinak je to skvělá herečka *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Ona hraje v camp rocku
jjj hraje *15* -
-
Re: Ona hraje v camp rocku
nevím co to dovás vjelo ale vona nehraje v camp rocku ten film sem viděl stokrát a nehraje tam *13* -
Re: Ona hraje v camp rocku
ty debilko ona nehraje v camp rock tam hraje Anna Maria Perez de Tagle pico
-
-
usfivek
ona nechodi s Richie nene a kdo ji tam napsala ze hraje cam rocku *7* -
usfivek
víte že,chodila s Richiem Stringinem z US5!toto jsem se dozvěděla minulý týden.Věděli jste to? *5* *5* *5* *5* *5* -
?
A to Wendy Wu je film nebo seriál? -
-
Re: A to Wendy Wu je film nebo seriál?
to je film *3* -
Re: ?
film -
FILM -
film ale neni česky -
-
Re: Re: ?
Je česky byl na bývalým Jetixu
-
-
-
nehrála tam!
ona ale nehrála v Camp Rocku tam hrála Anna Maria Perez de Tagle!Jinak brenda je super :-) *3* -
London
Nhodou je super!!!Líbí se mi v Suite Life jako London (Landn) *4* -
Brenda is BEST!
jaká žlutá tlama?nejsi to snad ty? -
Co je to za žlutou tlamu???
To je snad žert, co ona dělá na osobnostech.cz *10* -
-
Re: Co je to za žlutou tlamu???
je tam protože je osobnost je herečka a zpěvačka a protože hraje v Disney Channel v The Suite life of zack and cody ty debile a co ty děláš na osobnosti.cz *16* -
no videl si ju nekdy hrat???vis jaka je??nevis tak se laskave uklodni a neni zluta ses pekne hnusnej kdybis byl třeba černoch taky bi ti vadilo ze te nekdo urazi tak se sklidni je hezka a dobra heceka.. -
Ani ji neznáš tak ji tak neodsuzuj ty magore a proč by taky nemohla být v osobnostech je dobrá a ty to víš jenom žárlíš ,tak si to přiznej.Cos vlastně dokázal ty ,,Jenom velký HOVNO!!!!! *16*
-