-
Miluji AC/DC! I wanna Rock!
-
Happy Birthday Brian!!!! *4* *14*
-
:O Dúfam že sa tak stane bolo by super keby spravili ďalší album :) Oni sú naj ♥
-
no, v roce 2013 bude 40 let od založení kapely, takže se říká, že by měli mít nový album a pak nějaký turné :)
-
brian je stokrat lepsi a hezci nez bon *6* *6*
-
angus je borec
-
acdc sou nejlepsi kapela na světě!!!! *5*
-
*3* *14*
-
Re: Re: d
mně Brian *14* *14* *14* *14* *14* -
oni jsou dobří
Tvl je mě 14 metal jako ac/dc deep purple poslouchám od 9 ale takovou kapelu jsem nepotkal maj jen 1 změnu v ostatních kapelách to takhle není moc třeba deep purple tam se na tom střídaj jako chlapy na prostitutce a prostě maj výdrž hlavně ten hlas briana a kuřecí krok od anguse a nálada je zpátky *5* *5* *5* -
Re: Re: grf
Přesně souhlasím, taky ho miluju *14* a děsně ti závidím, strašně moc bych se sním chtěla setkat... Je to neúžasnější chlap na světě a největší láska mého života!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: d
mne Melcom *5* -
všecko nej ;)
tak všec´hno nejlepší Briane,krásnej věk....zaspívej ještě spoustu super songů,odehrajte s chlapama ještě hodně hodně koncerrtů a zkrátka,...žij jěště dlouho *4* *4* *5* *14* *3* -
tf
Angus a Brian oběma to sluší a oba vypadají moc hodně. -
d
mě se nejvíc líbí Angus.. -
Re: grf
nevjvíc žeru Briana. on je prostě dokonalej. v životě jsem tak sexy chlapa s tak úžasným charizmem neviděla. mam štěstí, že jsem ho mohla potkat na vlastní oči. za to si cením a v životě na tenhle den Nezapomenu!!! miluju tohodle človíčka z celého srdíčka *14* *4* -
Re: GT
"BYLY" HAHA
já mám malinko víc ráda Briana ale Bon byl dobrej taky oba dva jsou Qalitní Rockeři forever!!! -
Re: grf
já si teda myslim ako že ne..jestli skončej tak určitě ne,taky si ave přeju aby nekončily -
grf
Nevíte jestli AC/DC prijedou někdy znova do CZ?
Já nechci aby koncily to fak neeeeeeeee!!!!!!!!!!
nechapu proc chtej skoncit když jim to tak jde a vsichni je milujou *14* *14* *14*
samozrejme i ja jak jinak *14* *14* *14*
forever my ac/dc love *14* *14* *1* -
GT
SUPER MYSLIM ŽE BON A BRIAN BYLY OBA SUPER SKVĚLÍ!