Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Něco k Britney

Nechápu lidi, kteří Britney odsuzují kvůli tomu, jak teď momentálně vypadá, nebo kvůli tomu co si přečtou v blbém bulváru. Někdo si přečte na super.cz nebo v trapném blesku atd. zprávu, že Britney ohrožuje své dítě a hned tomu věří a myslí si, že je to nejhorší matka na světě. Panebože vždyť je to bulvár, tam není skoro nic pravdy. Britney je pro mě velká osobnost, protože umí zpívat, je krásná a rozhodně není jako Avril nebo jiné kolegině v showbusinnesu, které umí jen pomlouvat a dělat si prdel z ostatních. Tohle Britney nedělá a cením si toho moc moc. PS: Britney není tlustá, jen je znovu(po 2.) těhotná a za to ji nemůžete nenávidět, protože chce mít dětia je to její věc. Jinak vůbec není pravda, že se s Kevinem hádají atd. je to zase jen trapnýýý bulvár, kterému bohužel slepě věří tolik lidi. Ach jo..
  • Britney je super!!!

Jo, ale teďkon jsem viděl ty krásný nový plakáty Britney Spears u kámošky, no jo Britney je pořád moc krásná asi si zase budu muset začít kupovat BRAVO a nebo POPCORNy, abych získal její novej plakát a mohl jsem si ho vyvěsit v pokojíčku!
  • Britney není špatná!

No Britney má všechny cédéčka skvělý až na IN THE ZONE, ta písnička možná tak trochu falešně zpívanej TOXIC, se mi zase až tak nelíbila, ale ta nová písnička Do Somethin už je zase v pořádku!
  • Brit

Držte huby!!!!Britney je dobrá zpěvačka.Chápu že někomu třeba nesedla ale nemusíte ji krytizovat!!!!!! *8* *13* *1*
  • ahoj britney *4* *3* *5*
  • *3* *5* *4* *14* *1* *1* *5* *3* *9* *8* *4*
  • Britney je nejlepší!

*14* Britnewy je nejlepší zpěvačka pod sluncem ... je prostě skvělá !MILUJU JEJÍ PÍSNIČKY *14*
  • Hello Britney!

Hello Britney.She is super.Have got good sings.
  • zpráva

Ahoj Lidičky! Britney je fakt dost dobrá a jestli semnou souhlasíte tak mi napište!!!!!! *3* papapa a napište!!!!!!!!!
  • nejlepsi zpevacka na svete:))))))) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit