Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nufík

No, radši neřikej nic. Někdy mlčeti zlato...
  • Britney.... Je to Hvězda!!!!!! Nevím co víc k tomu říct.
  • SPEARSko,ty umíš docela dobře zpívat(jenom máš pěknou barvu hlasu),jenže ty poslední roky ses mi zhnusila,samj skandál a skandál jsi na stranách bulvárů a časopisů.celé se mi to zdá,jako by byla tvá kariéra teď momentálně tvá kariéra postavená na skandálech a drbech.Kdyby ses chovala normálně,tak jako,když si začínala stavět svou kariéru,myslím,že bys byla oblíbená,ale kdyby,chyby!!!!
  • je nejlepší a vždycky bude,nikdo není nemá!!!!!!!
  • Prodám obrovskou sbírku Britney Spears!!!je to spousta článků,fotek a plakátů ze všech období její kariéry.sbírka je už minimálně od roku 2000 až po současnost.po dohodě bych mohla poskytnout i CD se všim možnym o ní.na ceně bysme se dohodli ale je toho opravdu hodně:)pokud máte zájem tak mi napište na mail SpyCiAgedGirl@seznam.cz nebo ještě lépe do vzkazů protože schránku mívám plnou nebo také někam na můj blog http://blog.lide.cz/spyciagedgirl/ popřípadě na ICQ: 292860560 (pokud bych se na některém z kontaktů neozvala tak to je tim že sem si to nepřečetla a proto to prosím zkuste znova)
  • SUPER

SUPER HOLKA MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOC SE MI LÍBÍ A UMÍ SE DOBŘE VRTĚT
  • JE PROSŤE SUPER HOLKA ,TO SNAD KAŽDÝVÝ.KAŽDÝ BY O NI MOHL TOHLE ŘÍCT URČITĚ.
  • BOMBA

BRITNI JE PROSTĚ SUPER HOLKA,HEZKY ZPÍVÁ A UMÍ SE DOBŘE VRTIT
  • Britney

Ahoj si dobra zrovna ve skole jsem te kreslilam a povedlo se mi to.
  • Hlasujte!!!

Hlasujte pro Britney na www.hlasuj.unas.cz/anketa.htm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit