-
Je jedinečná !
Britney rozhodně ví co je to antikopcemce,jenomže ona si dítě přála akorát se jí chvíli nedařilo otěhotnet vtom to je a Britney je hrozně dobrá je to ta nejlepší a nejmilejší zpěvačka a to že má akné snad není takový problém ne? Akné má skoro každý a hlavně že,ho umí skrýt a co se týče okousaných nehtu tak to se dá odnaučit! tak čau ! PS.Už Brit fakt nepomlouvejte! -
chroust17
hele proc ses tak hnusnej na ty holky ja te mam rada ale jako kama tak sorry brytney v poho -
já tě žeruu :)))
-
Je fakt božžžíííííííííííííííí
-
je to bezva holka , a hlavně simpatická
-
Karel
ses muj clovek :) -
britney Spears
ahoj jsem tvá fanynka jsi neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej -
FÓRUM O BRITNEY
Navštivte jediné české fórum o Britney Spears!!! Všichni fanoušci jsou srdečně vítáni. www.britneyboard.wz.cz -
Je perfektní
Britney je naprosto super je chytrá hezká umí nádherně zpívat a ty pomluvy o ní jsou jen hloupí keci vše co tu ošklivýho lidi píšou dělají jen ze závisti její klipy písničky naprosto zbožnuju a měla jsem obrovskou radost když se vdala a narodil se jí Preston je to špička a vždy bude kam se hrabe metal mám rada i její sestru Jamie Lynn je jí podobná a věřím že to dotáhne stejně tak daleko jako Brit přeju jí spoustu štěstí do života a hodně radostí s Prestonem PS pozdravuju všechny fanoušky Britney -
..kočka
fakt sexy holka