-
je divna.
-
BRITNEY JE SUPER
BRITNEY JE MOJE FAVORITKA MÁM JEJÍ CD A CHCI DALŠÍ MÁM JÍ MOC RÁDA A VÍM O NÍ HODNĚ PS:BRIT JE SUPER -
........................
pěkně zpívá a je hezká to,že je namyšlená je jen závist..když budete tak úspěšný a hezký tak si klidně buďte taky namyšlený..závist je mrcha a ne Britney..chudák radši s tím vším končí a ani se ji nedivím.. -
Britney hezky zpívá je proste super!!!!!!!!!!!!
-
Řikejte si co chcete,
ale jí stejně nezajímá, jaký plky tady máte. Narozdíl od vás něco dokázala!!!! -
Jo jasně má pěknej ksichtík, ale v hlavě nic! Už sem slyšela a četla o hodně novinářích co s ní dělali rozhovor a potom o ní prohlásili že je namyšlená, neschopná říct cokoli blišího sama o svým novým CD no teda vlastně jo:je super no ááá že je bezva! Jednoduše na venek působí že je asi hodně hloupá!
-
TOXIC
brietny neni hezka jeto normalni amercanka dobrej klip je TOXIC!!! -
Pro všechny
Vy všichni, kdo ji odsuzujete se děte zahrabat a radši se podívejte do zrcadla!!!Je to jen pouhá závist! -
Jako y
Brit jsi ta nejlepší zpěvačka jakou znám, já být jako ty tak si pískám!!! Ti kdo tě odsuzují-pr%d na ně!Všichni mi říkají, žě jsem ti podobná a jsem na to fakt hrdá!Chtěla bych se s tebou potkat a zaspívat si s tebou nějaký song!!!TO JE MŮJ SEN!!!!!Mám tě fakt moc ráda!!! -
I LOVE
MIluji tě