Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je divna.
  • BRITNEY JE SUPER

BRITNEY JE MOJE FAVORITKA MÁM JEJÍ CD A CHCI DALŠÍ MÁM JÍ MOC RÁDA A VÍM O NÍ HODNĚ PS:BRIT JE SUPER
  • ........................

pěkně zpívá a je hezká to,že je namyšlená je jen závist..když budete tak úspěšný a hezký tak si klidně buďte taky namyšlený..závist je mrcha a ne Britney..chudák radši s tím vším končí a ani se ji nedivím..
  • Britney hezky zpívá je proste super!!!!!!!!!!!!
  • Řikejte si co chcete,

ale jí stejně nezajímá, jaký plky tady máte. Narozdíl od vás něco dokázala!!!!
  • Jo jasně má pěknej ksichtík, ale v hlavě nic! Už sem slyšela a četla o hodně novinářích co s ní dělali rozhovor a potom o ní prohlásili že je namyšlená, neschopná říct cokoli blišího sama o svým novým CD no teda vlastně jo:je super no ááá že je bezva! Jednoduše na venek působí že je asi hodně hloupá!
  • TOXIC

brietny neni hezka jeto normalni amercanka dobrej klip je TOXIC!!!
  • Pro všechny

Vy všichni, kdo ji odsuzujete se děte zahrabat a radši se podívejte do zrcadla!!!Je to jen pouhá závist!
  • Jako y

Brit jsi ta nejlepší zpěvačka jakou znám, já být jako ty tak si pískám!!! Ti kdo tě odsuzují-pr%d na ně!Všichni mi říkají, žě jsem ti podobná a jsem na to fakt hrdá!Chtěla bych se s tebou potkat a zaspívat si s tebou nějaký song!!!TO JE MŮJ SEN!!!!!Mám tě fakt moc ráda!!!
  • I LOVE

MIluji tě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit