-
Je prostě suprová!!!!!!!!!!Zbožňuju jí!!!!!!
-
Britney Spears patrí mezi nejlepsí zpěvacky, její písnicky jsou fakt super a co se tyce tech skandalů polovinu toho si stejně vymyslí noviny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
je božská a souhlasím
hej já souhlasím se vším novináři a bulvár udělají všechno proto aby si nějak získali pozornost lidí a aby strapnili hvězdy jako je např.. Britney Spears... *14* *13* *9*
-
-
britnyinka je nejlepsi
joooo britney je super -
Jo britney de !!!
Jo písničky se mi líbej ale mám radši Avril je ale pravej opak Britney :o -
Dobrý Britney
Líbíš se mi.Nejseš taková jak všichni říkaj si dobrá -
No nevim nevim
Rozhodně nezpíváš špatně, ale bohužel znám lidi, kteří zpívají líp.Já každý den zpívám tvoje písničky a nenechám tě kritizovat čau -
uboha trapko
Keane to ti se ti zahrabat, ty ses jedina krava Britney se nemuzes rovnat to je aspon nekdo to ty jses jenom rozmazlí hovno s tema svyma nazorama se jdi bodnout o ne nikdo nestoji jsou stejne ubohy jako ty takze jdi do...... -
jses super
Chci jenom rict ze jsi skvela a aby si se nenechala zdeptat tema volama ktery o tobe rikaj spatny veci jsi jaka jsi a nikomu nic neni do tvyho soukromí navic tvoje desky jsou bezva a ta poslední IN THE ZONNE je fakt dost spicka strasne se mi libi everytime a toxic to se ti fakt povedlo a chci jeste dodat aby si takhle pokracovala a natocila dalsi takovou spickovou desku.Britney je trida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Breatny je super zpěvačka!
-
Adresa
Britney je fakt cool a s tím filmem...i když je prej propadák mě se tím víc zalíbala,i když myslim,že kdyby se oblíkala a chovala jako v tom filmíku,tak by byla úúžasná,ale spíš sháním její adrísku o autogram.A tak kdo zná její adres,tak ať napíše sem nebo na majl:Pajja.@seznam.cz díííky