-
Re: Oooouh!
UJe malej ale v podstate je to velikan juchuchu *14* *14* *14* -
-noname-
Jo jo Iron Maiden, rozhodně nejlepší Heavy Metalová kapela.Jejich haudba mě úplně dostala, hlavně mě dostali ty kytary a Brucův hlas, je prakticky neuvěřitelný že někdo může výspívat takový vejšky a to jsem ve zboru soprán a mám stím problémy. -
Re: Re: Letecká siréna
*14* *14* *14* *14* *3* JÁ HO TAK MOCINKY MILUJU,ŽE HO CJ´HI V NÁRUČI A LÍBAT JEHO SLADKÉ RTY A DÍVAT SE MU DO BOŽSKÝCH OČÍ *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* -
Re:
jsou k sezrani co??
tyrany of souls,fear of the dark,brave new world,.....,,.,..,....... *8* -
Re: Re: to je teda buh
protoze nevi co je to prava hudba chapes *16* -
Re: poradnej metalovej zaklad
jj mas pravdu,hlavne jejich zivak death on the road je bozu ted vim ze heavy metal nevyhasne -
iron...
MILUJU BRUCE UŽ OD 15 LET A ASI NEPŘESTANU !!!MÁ MAGICKÝ HLAS *14* -
Re: Re: hlasový fantom jménem Dickinson
je dobrej,je sladkej je to nejnejlepsi heavy metalovy zpevak
je to zpevak s velkym Z a tezkych kovu
i love you i love yoiu i love you bruce *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *1* *1* -
Oooouh!
On je tak malej???!!! Nééé!!! To né! Ale... v podstatě... mi to může být jedno... Je úžasnej...!!! *14* -
Re: nechápu to
nechcem velmi provokovat, ale podla mna je Rob Halford metalovym bohom :)ale zas Bruce je uzasny spevak, to musim uznat :) -
Re: The BEST !!!
jj tys ses OK.
CHci ti rict,ze brzko budu mit Celou diskografii i zivaky
VIs ze Tobias Sammet je Brucuv dvojnik?Teda jen v hlase maM DOMAalba Edguy *1* -
Re: TEN JE NA PEST
wow ty ses ale hrdina blbleeeee *16* -
Re: Re: Bruce..
Uz si videl dvv Live In Brasil??
JO to je zradilko!! *15*
Ted cekam na Castel Donington England *5*
Bruce vipada snad na 30 nechci te tim urazit Bruci ale jses fakt nejhezci chlap na svete tim myslim tebe Dickinsone *14* -
Re: Forever
Je to tak sama chci rict,ze nikdo na tomno svete nema takovi talent jako sam velky BRUCE.Mam moc rada Maiden-Steve udelala dobre zalozil kapelu na kterou nikdo a nikdy neNEMNo proste YLOVE YOU BRUCE-BRUCE MILUJE TEEEE MAIDEN *4* *14* *14* *3* *1* *5* -
Re: Bruce..
Jen tak dál Bruci uz to vypada ze Iron Maiden nabira silu kazdym novym albem a myslim si ze ten tvuj plouzak Longest Day je nejlepis pisen a chtelo by to novou desku nez byla deska A Matter of Live and Death a ses fakt dobrej a chtel jsem je n rict ze ty tvy narozky byly dost cool a ty to ber z lehka a ted te posloucham jses dobrej *3* -
Re: Bruce..
jj Bruce ten je fakt Jednička! a v 50 taková kondička mno co dodat...... -
Bruce..
je to velkej typek..Maidny jsem poslouchala s brachou od mala..a alba s Brucem jsou nejlepsi..a vubec Iron Maiden je nejlepsi metalova skupina co znam..a s Brucem v cele je to fakt nadhera..<3 :)
a ty jeho pohyby na jevisti, v 50ti letech..no co vam budu povidat..vite to sami.. *14* -
Bruce..
je to velkej typek..Maidny jsem poslouchala s brachou od mala..a kdyz alba s Brucem jsou nejlepsi..a vubec Iron Maiden je nejlepsi metalova skupina co znam..a s Brucem v cele je to fakt nadhera..<3 :)
a ty jeho pohyby na jevisti, v 50ti letech..no co vam budu povidat..vite to sami.. *14* -
Re: Re: hlasový fantom jménem Dickinson
Lunetic? Asi budu blinkat... *9* Bruce je prostě nej a nej a neunavitelnej! -
www.bruce-mania.wz.cz
zdravím vás, fandové Im a Bruce Dickinsona!!! navštivte stránku www.bruce-mania.wz.cz! plno o Brucovi, jeho půsoení v kapele Samson, Iron Maiden a taky jeho sólová tvorba. Na stránce taky najdete ohlédnutí za koncertem v Praze 8.8.2008 - fotky, videa, playlist, můj vlastní report. Taky můžete hlasovat v anketě, které jeho sólové album se vám nejvíce líbí a mnoho dalších věcí!! díky moc. *3*