Přejít na výpis diskuzí

Bruce Lee

OSOBNOST 31.12.2006 
251 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.petulo.estranky.cz/clanky/moj-trener-a-ucitel-s-prahy-pavel-batel.html
  • Bruce Lee - příběh draka

Krásný snímek o životě legendy! Stojí za to, aby byl shlédnut.
    Legenda totiž neumírá, žije v nás stále. Bruce Lee byl idolem mého bratra, takže znám jeho osobnost jen díky němu. Jsem tomu ráda, protože byl nejúžasnější bojovník a osobnost!
    Bruce Lee - Alive Legend, the Dragon Story *3*
  • BRUCE LEE-KRÁL KUNG-FU

Bruce Leeho jsem poprvé poznal v 8.letech.Už tehdy jsem věděl že jeho technika boje,rychlost rukou i nohou nemá konkurenci.

Sbíral jsem o něm vše, ať už v Čr nebo v zahraničí.

Myslím že bude žit ve vzopmínkách lidí navždy. *4*
    • Re: BRUCE LEE-KRÁL KUNG-FU

jo presne bruce je prome nejvetsi legenda bojovych umeni jeho rychlost a sila kondicka nema chybu ,co dokazal bruce to nedokaze nikdo jeho jeet kune do je dost dobry ,chtel bych bejt tak dobrej jako von prome bruce neumrel ! mam ho rad jeto muj velkej idol proste frajer *4*
  • nej

zdravím všechny jsem rád ze existuje fan klub bruce byl je a bude nej na světě čaudy.
  • bruce

Bruce byl určitě hodně dobrej ale esi tak usuzujete pouze na zakladě jeho filmu...tam to neni na ostro, všechno je to umělecky přikrášlený. No viděl sem pár jeho filmů, ale jeho kousky v nich mě nepřesvědčí, že by se v ringu mohl rovnat takovýmu Bassi Ruttenovi. To co dobře vypadá ve filmu nemusí fungovat v ringu. Prostě svoje umění nedokázal v ringu naostro takže možná nejlepší byl ale jenom teoreticky.
    • Re: bruce

Ja sem viděl i pár záběrů z jeho tréninku a je prostě dokázaný že byl fakt dobrej. Potom co sepsal knihu o JKD zanim chodili lidi a vyzývali ho na souboj s tim že znají všechny jeho metody ale nikdo ho nikdy neporazil protože nikod nepochopil pravou podstatu JKD
  • Byl prostě nejlepší a do dnes je!!! Vyděla jsem všechny filmy a nemůžu se nabažit, prostě chci být jako on ale to se mi určitě nepovede!!! *1* *9* *3* Bruce byl legenda, je legenda a bude legenda navždy!!!
  • BEST

Bruce je legenda!!!On neměl umřít budiž mu zem lechká i jeho synoj.Možná to byl osud ale taky mám pocit že byl tak dobrej že se někomu nelíbil a to už dělá svoje.Nátlak jako hvězda to je těžký.Byl úžasnej až jedinečnej až moc dobrej a někomu se zřejmě nelíbil.V našim srdcích bude navždy!!!Umřel jako mladej a taky tak zůstane. *14*
  • :D

Vite ze ja taky uz umim kopat rychle jako von a mozhna i rychleji :D Jenom ze neumim se zandejma ninjakama a neumim vubec cinsky *5*
    • pavel12355

Re: :D

JA JO!!! *3* *3* NELZU VAMMMMMM
    • Re: :D

a to si sa aj ozval???hamba ti!!!!
    • Re: :D

*9* *9* *9* *1*
  • Fakt Frajer

byl to fakt frajer a super reziser ten by roskopal i ocelovou zet tyo. Chtel bych byt jako von ale problem je ze sem tlustej a blbej ale sem mu dost podobnej ja se na jeho videa a filmi cumim skoro kazdej den protoze ho dost obdivuju. Je to velkej king a frajer prsote a ani OngBak se mu nevirovna . Proste HRDINA nikdy neumira. *14*
  • Kdyby

Ja chci aby zil protoze bych chtell aby mne ucil Jeet Kune Do. Von byyl fakt stedrej clovek protoze ucil kazdyho I chudyho,kdyby zil tak by urcite hral s WALKREM v TEXAS RANGERS misto toho NEGRA. A nebo by hral s Jakcy Chanem.A skoda ze umrel jeho syn pri nehode protoze umnel strasne srandovne KungFU.Rad bych si snim dal jedem zapas , Joo ja vim ze na by mne rosekla jako ferdu mravence ale byla by to pro mne cest se snim setkat osobne.Jedine dnes bych se snim mohl setkat tak v hrobe. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit