-
Bruce lee byl nejlepsši i byl by ale umrel a tu techniku nikdo nidy zivote nebude mít *3*
-
Co dodat,i 40let po jeho smrti je stále nejlepší. Jakoby snad ani nezemřel,jakoby jeho duch prostě řekl,"já budu nejlepší i po smrti!"
-
-
jo luky uz tady bohuzel neni ale v nasich srdcich vecne kdyz odesel byly mi 4roky jako jeho dcerce shanon ale musime se s tim smirit tak cau a nekdy na napsanou radim germany
-
-
!!
pro me je BRUCE LEE takovej mensi VZOR a NEJLEPSI herec bezpochybu !! CHUCK NORRIS je proti nemu nic !!! *3* *3* *3* -
-
Re: !!
tojo a vis ze chuck norris je jebo bejvalej zak -
Re: !!
máš pravdu že je Bruce dost dobrej ale já mám stejně nejraději ze všech takovejch herců který dělaj bojová umění Stevna Seagala *5* -
-
Re: Re: !!
Ano...Steven je naprosto uzasnej, k sezrani roztomilouckej, bohuzel ale starééj. Kdzy tak o tom premejslim, vsici akci hrdinové sou dokonaly! (Steven Seagal, Jackie Chan, Daniel Craig, Bruce Willis, Owen Willson, atd....) *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: !!
promě brucelee je nejlepší bojovník klidně by sundal take kune do boxera a klidně i segala brucelee ty jeho filmy byly pradive škoda kdybi nezemřel tak točí nove filmy *4* *4* *4* *4*
-
-
-
Byl to prostě největší frajer kterej muze bejt a nikdo nikdy na něj nebude mit *1*
-
-
Jsem ráda, že je někdo se mnou, že má na Bruce stejný názor.
-
-
Všeuměl Lee
Bruce Lee nebyl jen herec a odborník na bojová umění,je to také nadčasová legenda,dobrý básník a léčitel. -
-
Re: Všeuměl Lee
Nejsem si jist,zda byl přímo léčitelem,měl jsem knihu s jeho životopisem,znal určitě nějaké bylinky a způsoby léčení.
-
-
byl to fakt mistr
-
Proč?
jo a jeste Zuko :D ty umis stejne rychle kopat jak on?tak to dokazes 100 kopu za 30 vterin :D to dokazal jen on -
-
Re: Proč?
JÁ DĚLAM SHAOLIN KUNG-FU !!!! *8* *8* *8* -
-
ja zase stavim prazsky hrad
-
-
Re: Proč?
SI BLBEJ TO BYLO VE FILMECH ZRYCHLENY!!!! *5* *5* *5* *5*
-
-
borec
Bruce Lee byl peknej borec! skoda ze nezije! -
-
Re: borec
B.Lee žije v našich srdcích a proto nikdy nezemře. -
-
Re: Re: borec
byl to šak velkej bojovnik je mi ho lito ze byl tak mladej a zemřel byl to muj idol měl sem je ho filmy rád byl z tatečnej a rychlej *16* jako blesk *16* -
byl to šak velkej bojovnik je mi ho lito ze byl tak mladej a zemřel byl to muj idol měl sem je ho filmy rád *5*
-
-
...hongong
Mas napro stou pravdu statisice mozna miliony kluku chtely byt jako on bruce lee
prestoze legendarni mistr bojoveho umeni
a herec radyy akcnich filmu zemrel jiz
pred vice nez petatricety lety,pritahuje stale pozornost.Hongongska vlada se nyni
podle agentury AP rozhodla zachovat dum
ve kterem zyl kratce pred svou smrti *4* ,jako atrakci pro turisty.Prozatim je v budoucim hotelu HOTEL LASKY.Bruce Lee,uz jako male dite propadl KUNG-FU.
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Tak ty si myslis ze sem propadl kung-fu??? *16* *10* Chces si to snad se mnou rozdat.tak pojd cekam v hongongu ve 14:00 na verejnosti ti rozbiju hubu jsem v dobre kondisi *3* .Bejt tebou neukazuju se tam *13*.
-
-
...hongong
Mas napro stou pravdu statisice mozna miliony kluku chtely byt jako on bruce lee
prestoze legendarni mistr bojoveho umeni
a herec radyy akcnich filmu zemrel jiz
pred vice nez petatricety lety,pritahuje stale pozornost.Hongongska vlada se nyni
podle agentury AP rozhodla zachovat dum
ve kterem zyl kratce pred svou smrti *4* ,jako atrakci pro turisty.Prozatim je v budoucim hotelu HOTEL LASKY.Bruce Lee,uz jako male dite studoval KUNG-FU -
jje
bruce lee byl dobrý člověk ja miluju jeho filmy sou moc dobrýý!lepši bojoví neznám chtěl sem ho jednou poznát škoda!že umřel!!!byl to muj idol!
-
-
Tady si budou lidi psat co chteji, jak chteji a kdy chteji. No a tvrdim, ze Pan Lee neumel zahrat to, co napriklad takovy Marlon Brando, Cary Grant, Humphrey Bogart, James Stewart a ze zijicich lidi napr. sir Anthony Hopkins. To byli/jsou herci s velikym H, Leeho zivili iba Kung- fu, Wu-shu atd atd atd, proste iba bojova umeni. Hrat neumel.
-
Diwa Swina más pravdu hrát neumí Bruce Lee o nicom stejne jako Van Damme a Steven Seagal ti taky nevedí hrát.
-
-
tvoje MAMA neumí hrat a tvuj TATA ani nemluvim :-D hahahaha ty košte vymlete a ty tři vubec neber do te tvoji dršky smradlave vyjebana kryso bez patere
-