-
Horoskop
No podle mě by jsi o Bruci Leem měla většina přečíst nějakou knížku.Naví kdo dělal ten jeho životopis,tak tam má blbě horoskop,narodil se v roku draka,tak nevim,proč se sem píše střelec..Měl by tam mít horoskop,který je v Číně... -
klavesnice
Bojuji ted s klavesnici.Tak proto jsou vety trochu divoke. Mel jsem stolaka a ted notes.Zajimalo by me?Jak by se Brus k tomu to problemu postavil *4* -
rostak
Ahoj vsem.
Byl to taky pěkny roštak. *3* no ale proc ne!!!Je skoda,ze neni,ale udelal pro nas maximum.Dal nam to co jeho tradice zakazovaly.O to je odvaha a trochu velka silenost.Ze me by nemel radost.Jsem dost liny a nepohyblivy *5* ,ale kdyz jsem trenoval.Ale kdyz trenujete,tak je velkou motivačkou a by byl svely kamos.Akorad ze ja bych si dal pivo a on mozna pito *1* -
borec
Bruce Lee byl peknej borec! skoda ze nezije! -
-
Re: borec
B.Lee žije v našich srdcích a proto nikdy nezemře. -
-
Re: Re: borec
byl to šak velkej bojovnik je mi ho lito ze byl tak mladej a zemřel byl to muj idol měl sem je ho filmy rád byl z tatečnej a rychlej *16* jako blesk *16* -
byl to šak velkej bojovnik je mi ho lito ze byl tak mladej a zemřel byl to muj idol měl sem je ho filmy rád *5*
-
-
...hongong
Mas napro stou pravdu statisice mozna miliony kluku chtely byt jako on bruce lee
prestoze legendarni mistr bojoveho umeni
a herec radyy akcnich filmu zemrel jiz
pred vice nez petatricety lety,pritahuje stale pozornost.Hongongska vlada se nyni
podle agentury AP rozhodla zachovat dum
ve kterem zyl kratce pred svou smrti *4* ,jako atrakci pro turisty.Prozatim je v budoucim hotelu HOTEL LASKY.Bruce Lee,uz jako male dite propadl KUNG-FU.
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Tak ty si myslis ze sem propadl kung-fu??? *16* *10* Chces si to snad se mnou rozdat.tak pojd cekam v hongongu ve 14:00 na verejnosti ti rozbiju hubu jsem v dobre kondisi *3* .Bejt tebou neukazuju se tam *13*.
-
-
...hongong
Mas napro stou pravdu statisice mozna miliony kluku chtely byt jako on bruce lee
prestoze legendarni mistr bojoveho umeni
a herec radyy akcnich filmu zemrel jiz
pred vice nez petatricety lety,pritahuje stale pozornost.Hongongska vlada se nyni
podle agentury AP rozhodla zachovat dum
ve kterem zyl kratce pred svou smrti *4* ,jako atrakci pro turisty.Prozatim je v budoucim hotelu HOTEL LASKY.Bruce Lee,uz jako male dite studoval KUNG-FU -
jje
bruce lee byl dobrý člověk ja miluju jeho filmy sou moc dobrýý!lepši bojoví neznám chtěl sem ho jednou poznát škoda!že umřel!!!byl to muj idol!
-
-
mistr bojového umění
jediný a nejlepší bojovník na světě -
-
Re: mistr bojového umění
tak jediny asi ne co takhle tony ja taky dobry maser -
Re: mistr bojového umění
myslim ze znam taky dobreho a mozna o neco lepsi.Jeho ucitele -
-
Re: Re: mistr bojového umění
Kecas podivej se na youtube tam je jak se pere s jeho ucitelem *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: mistr bojového umění
Byl to hrdinaa nejlepsi bojovnik v kung fu -
Re: Re: Re: mistr bojového umění
hej ty uz me neser ty idiote.. bruce lee yip mana uctival jako ucitele a nikdy se s nim nepral .. mozna je to ukazane v nekterych dnesnich filmem ktere uz nejsou taconene s brucem lee ty guvne!
-
-
Re: Re: mistr bojového umění
Myslím,že z tebe mluví pouhá závist,že nikdy nedosáhneš jeho dokonalosti. *3*
-
-
-
Bruce Lee
Byl a je to stále mistr, jenž je uznávaný po celem světě. Je to mistr jenž nalezl vlastní cestu .... kolik z Vás by mohlo říci, že našlo svou vlastní cetu, myslím si , že moc ne. I těm nejlepším ... trva někdy celý život, než poznají sama sebe, a to jsou na vyšš úrovni než my ostatní. Tak si myslím, že tento člověk(Bruce Lee) si zasloží naši hlubokou poklonu a úctu. -
-
Re: Bruce Lee
jako jedinej píšeš zajimavě asi výš očem je boj.umění jsi na dobre cestě jen tak dal -
Re: Bruce Lee
ano máš úplnou pravdu Bruce Lee byl nejlepší byl to aspon pravý mistr nad mistry von poznal co je jeho technika jeet kune do co potřebuje
-
-
bruce lee
jo je mtofrajef je fakt dobrej *3* -
-
Re: bruce lee
tak tohle onem dokazez asi rict jenom ty
BRUCE LEE JENECO VIC !!!!!!!!! *13* *13* *16* *16*
-
-
wong
jj Bruce Lee je best! ale pokud budete cvicit jako on tak taky jednou budete tak dobri
od 5 let Wing Chun az do nevim kdy s tim skoncil a taky Yip Man ho ucil tak se nedivte :-F -
Proč?
hej ty lamo jeet kune do patri neodmyslitelne k Brucovi ty idiote ani nevis co to je xychte! -
-
Re: Proč?
JEET KUNE DO SOU VSECHNY KUNG-FU VSOBJE MAGORE *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Proč?
lol ty jsi asi jiny idiot... jkd nema s kung fu nic spolecneho mozna tak s wing chun .. kdyby to byly vsechny knug fu v sobe tak by tam byl styl tigra nebo leoprada nebo styl opice ze severu.. ja jsem to v jkd nikdy nevidel .. jkd je novy bojovy styl ty imbecile a kde bydlis abych ti ukazal co jkd je ty ciganska herecko! -
-
nejlepsi je styl cmelak a jesterka
-
Re: Re: Re: Proč?
mýlíš se kung-fu ma hodně společneho s JKD a nevým proč si nadavate s druhýma.vým že mi dotoho nic není ale musíte výce cvičit *5* a skrze bojove umění dosahnete porozumění neuražejte děkuji za pochopení. -
-
Re: Re: Re: Re: Proč?
clapci to to neumite vyresit bojem bez boje jkd je bojovi styl ktery pouziva vsechny technyky ktere si kazdy zvoli sam a ktere mu vyhovuji proto je tak jedinecny to neznamena ze nekdo kopiruje brucovi bohyby ze umi jkd jde prevazne o efektivni obranu a utok v co nejprostsi a nejucinejsi formne a propo jeho styl jkd prevladalo win chun protoze mu vyhovovalo a vychyzel z neho nejvic *8*
-
-
fanda123
bruce lee je mistr vy idioti *10*
-
-
-
ON VI MNOHEM VIC JAK TY A JA TAKY JA O BRUCOVI UDELAL WEBOVOU STRANKU TY SKAZENEJ HAJZLE!!! -
-
Re: Re: Proč?
jkd neni ani jedno kung fu! kung fu jsou na stejno brdo jako karate takde on to nedal do jkd
-
-
-
Proč?
hej a vy jste lamy bo pisete jen o tom jak byl frajer a o jeho filmech!piste o jeet kune ok?ja tam chodim uz 1rok a je to kobovni bojove umeni pro typky jako jsem ja. -
-
rok? to neni moc kamo >.< a pokud vim tak JKD ti nema zvysovat ego...za rok trenovani zas takovej borec nebudes, sry za uprimnost... -
No nejspíš to všichni píšou, protože jsou na jeho odkazu.. Pokud chceš psát o jeet kune, jdi na stránky jeet kune.. Zde se vzdává hold super herci... *bye*
-