-
Bruno je neuvěřitelně talentovanej člověk, málokdo umí tak nádherně zpívat, skládat písničky, hrát na všemožné i nemožné nástroje a být zároveň i producent. Hrozně moc si vážím toho, že se rozhodl celému světu ukázat co znamená se vším všudy slovo TALENT . Pro mě osobně je velikou inspirací, takže upřímně doufám, že svůj hlas bude propagovat ještě pěkně dlouho. Všechno nejlepší Brunzie! *4* *14* *4*
-
happy B-day!!! :)
-
všechno nejlepší hodně zdráví a tak dále *1*
-
jáaj mna ešte picne, on má narodeniny 8.10. <- AKO JÁÁÁ *14* *1* *14* *1*
-
Kdy bude mít koncert v česku ?? :((
-
Naprosto jedinečnej člověk kterej nádherně zpíva a taky nádherně vypadá! :* Jen škoda že ti nejhezčí bydlí až tam někde v pr**** :D Stačilo by mi jen ho vidět aspon jednou naživo...! ♥♥♥♥♥
-
bruno mars? jo docela fajn chlápek, zpěvák i skladatel.
-
Bruno je PAN ZPĚVÁK ještě bych to podtrhla (alespon 3krát) a černeně tučně zvíraznila mám od něj asi 42 písniček (samozřejmě že i feet.)je to ten nej nej nejbožejší a nejhezčí zpěvák co znám. *14* *14* *3*
-
Mám Bruna moc ráda a hrozně ráda od něj poslouchám písničky newíte jestli bude mít zastávku i tady v česku?
-
Přála bych si ho potkat, Má nádherný hlas a písničky, je boží. Musela jsem si prostě s jeho fotkou objednat tričko.! :)...ať každý si o něm myslí své, ale on je boží.! <3
-
Re: Re: Koncert
A kdý má nejbliží koncert ??
napi mi to mejl prosíím :)
kwacul@seznam.cz -
Re: ♥
Ahoj chtěla jsem se zeptat... ty píšeš že jsi jeho velká obdivovatelka ... Já taky !!! ale nikde nemohu najít kdy bude mít koncerty :/ ... nemohla bysi to prosím někde najít a pak mi to napsat na Email ?? prosííím :) -
miluji ho
Mám od něj 33 písní je boží na pohled a nádherně zpívá -
On je strašně *SLADKEJ*
miluju ho ♥♥ má krásný písničky ♥
on je dokonalej !! ♥♥ -
joo tak to se budu muset hned podívát protože já jsem do něj taky blázen♥ ♥ ♥ ♥ *15* *15* *14* -
ahoj newím jak přesně se jmenuješ ale určitě se na ten tvůj blog kouknu.. -
súpr
Mě se osobně taky líbí Bruno Mars je pěkný no prostě úžasný.. I LOVE BRUNO MARS ♥♥♥ -
♥
Úžasný hlas, úžasné oči, úžasné písničky ♥ škoda, že tady nebude mít v nejbližší době koncert :(
V mobilu mi hrajou jen písničky od něj :D
Mám o něm i blog, přidávám pravidelně a každý den tam jsou novinky o Brunovi, fotky, grafika, videa atd:)
http://cz-bruno-mars.blog.cz -
Bruno Mars
Najviac sa mi páči od neho pesnička Just The Way You Are výborná aj klip. *4* *3* -
Bruno ♥
Nejkrásnější zpěvák s úžasným hlasem :) *14*