Přejít na výpis diskuzí

Bushido

OSOBNOST 24.8.2007 
32 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

    Hnusný a ubohý Gangsta rapper, kriminalitou prohnilý rapp!... násilnický rapper.

  • MartinDyntar

    Další morálně prohnilej a skaženej gangster-rapper bez známky charakteru. Svým násilnickým a kriminálním chováním je dnes gangsta rapp nesmírně oblíbený a kopíruje se, čím dál tím více se dnes nebezpečně kopíruje textově v hip-hopu, který je na hovn. stejně jako rapp samotný. Má se druhým lidem vždy naopak pomáhat a chránit je před něčím takovým jako je právě gangsta rapp, ne kopat do druhých lidí kolem sebe pro své odreagování se svým ubohím sebeponížováním se slovním násilím a mit z toho ještě silný pocit své radosti a své pýchy, kdy není řeč o zdravé hrdosti, ale o tom že u každého morálně a hodnotově zvráceného pyšného rappera nejčastěji naštěstí jejich pýcha vždy předchází jejich pádu. Člověk muže být právem hrdý jen na svou vlastní čest, a ty morálně prohnilí a hodnotově zkorumpovaný rappeři dnes vubec už neznají. Neví co to je, nevidí si sami do huby, hlavně že jsou tzv. u druhých samozvaní Králové a ,,In", co jsi mužou hrát v okolí svými špinavími praktikami na Krále Kriminálu, kdy bohužel ruka ruku u každého rappera ráda myje a jeden druhého rád kryje, kdy nikdo z nich nemá odvahu jednat zodpovědně sám za sebe. Rappeři se šíří dnešním hudebním prumyslem jako nakažlivý mor. Co mě nejvíce upřímně štve je to, že tyhle nevychovaný ubohý zkorumpovaný zmetci se nikdy nechovají k sobě ani ke druhým lidem kolem sebe slušně, už jen podle toho jak se rádi textově v rappu a v hip-hopu dnes svým ubohým infantilně pubertálním slovním sálátem žvaněním k sobě a ke společnosti ke druhým lidem vyjadřují je vhodné nanejvýše tak pro mentálně retardované, kterým to naštěstí rozumově nedojde. Rapperské zmetky je zabít málo, existuje jen jediné dobré řešení, a to preventivně je zavřít někam na samotku do kriminálu a zahodit od něj preventivně konečně klíče. To není žádný trest, ale prevence před nimi. MARTIN DYNTAR, ten se svou zkušeností v životě s nimi samími.

  • MartinDyntar

    Afroamerický gagster-rapp se dnes bohužel kopíruje v dnešním rappu, v hip-hopu snad už uplně ve všem, nic než nedostatek špetky jejich osobní dustojnosti a jejich osobní sebeucty u rapperu, jejich každodenně ubohé všudepřítomné uboze vulgární a sexistické sebeponižování a vulgární i sexistické ponižování druhých lidí je dnes u dnešní generace lidí oblíbené, oblíbená je ve skutečnosti mnohem více za tím vším jejich hluboká osobní nevědomost o sobě a dnešní společnosti, že není vubec populární si hrát na pouličního gangstera. Pro dnešní rádoby rappery kdo nemá hubu plnou sexismu a vulgarit, kdo není ověšený zlatými řetízky a kdo nemá peníze, kdo nemá majetek, drahý auta a obyčejné kurv., kdo se u nich nekurv. a šampanské za to neteče u nich, u jejich posluchaču proudem není pro ně vubec nic, nemají si na něm pak co vzít. Jsem tedy tzv. nic, ale jsem dnes více než vy, na mou osobní čest mi nesáhnete a mou osobní hrdost mi nikdy nevezmete. U mě jsou rappeři v první řadě vulgární chudáci, co kopou pro své odreagování se rádi do druhých lidí kolem sebe, co jsou velice snadno ovlivnitelný a natolik zmanipulovatelný svými rapperskými ,,vzory" a tím co chtěj dnešní mladí nejvíce najivně už o životě slišet, asi co jim ve školní výuce ještě o nich raději sami učitelé ze strachu z nich raději neřekli (dnešní mládež dnes učitelé ráda vyučuje a vzdělává) a co jim o nich v zaměstnání jim jejich nadřízení nejvíce zamlčeli se asi promítá nejvíce do této vysoce oblíbené násilnické subkultury. Jak dlouho ještě budem poslouchat ty jejich vulgárně a sexisticky nechutné ubohé slovní sračk. a vyhrožování zabitím atd... už chýbí vedle té jejich oblíbené vysoké pouliční kriminality jen ozbrojování se a následný kriminál všem rádoby pouličním gangsta (gangster) rapperum. Váš skalní rocker MARTIN DYNTAR.

  • MartinDyntar

    takový rapperský swině co hrajou jen na špinavé peníze a svuj vliv u druhých lidí, že jsou u druhých vlivný a všemocný ve společnosti, se musí psychicky zlomit už jen z lásky a pro lásku právě k Rammstein! Tyhle gangsteři, tyhle samozvaní králové, jsou neskutečný morálně zkorumpovaný chudáci a nelidský ubožáci, a tak se s nima musí předem jednat že hrajou jen na vliv a na city druhých lidí, že nejednají nikdy už sami za sebe, nedá se jim věřit, ruce pryč od nich, od takových lidsky a morálně skažených zbohatlích rapperu.

  • MartinDyntar

    je to špinavý a smradlavý gangster, co si hraje na vlivného bosse, patří někam doživotně už do kriminálu stejně jako řada jiných nenapravitelných bohatých rapperu. Ty jeho vydělané peníze skutečně hodně smrdí.

  • MartinDyntar

    ubohý rapperský žvanil, jen další smradlaví rádoby ,,všemocný" velice vlivný rapperský gangster. Kde je vubec hranice mezi normálním rappem a gangsta rappem?

  • MartinDyntar

    Toto jsou tady hodně neskutečně už snad nejvíce pomýlený až fanaticky nekritický komentáře, to se dalo asi i čekat, ale snad i proto já to tu konečně svým komentářem rád tolik změním. Bushido je ve skutečnosti ubohý zbohatlík, nechutně odporně zbohatlí namyšlený možná vysoce i sebevědomí a vlivný gangster, co zná a vidí už jen sílu a moc a vliv peněz a korupce co umí a dokáže svou hudbou velice chytře manipulovat, vliv a moc lidských lží a krajní manipulace - to je gangster Bushido, tenhle ,,všemocný" gangster svou hudbou rád jen hraje na city druhých lidí, jen citově druhé lidi rád tolik vydírá, rád druhé lidi ponižuje a manipuluje druhými lidmi a vytřískává na tom ke všemu hudebně ještě neskutečný majland, skutečně už toho kriminálníka neposlouchat, už více raději netolerovat takový hluboce skažený gangsta rappery a lépe řečeno rapperské gangstery, je to pro společnost skutečně velké a nebezpečné zlo. Bushido je skažený velice společensky vlivný a ubohý rádoby už všemocný hnusný odporný kriminálník. Bushido je podřadný druhořadý kriminální zmetek, stejně jako většina skažených společensky ubohých podřadných rapperu co si jen tolik léčí své mindráky, své vlastní komplexy méněcenosti kriminalitou. Takže tak děkuji vám snad za případný lajk tohoto komentáře.

  • Bushido je namyšlený sebevědomý chlápek, co dělá úžasnou muziku....milujuuuuuu ho *14*
  • isabel11

    Je nejky+nevite kde mužu sehnat cd?

    Ahojky,BUSHIDO je uplně nejky ♫ a nevíte prosím kde bych sehnala jeho cd na internetu a kolik tak cca. stoji kč vím že kolem 1000 ale já sháním electro ghetto tak mi plsky poradte . *1* *1* *5* *3* *3*
  • miss_blonde

    blog o Bushidovi

    ahoj lidi už jánkej ten tejden pracuju na blogu o Bushidovi.....byla bych ráda kdyby jste se jukli....momentálně překládám jeho knížku.....je to záhul....tak se pls jukněte a napište komi........www.kingbushido-de.blog .cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit