Přejít na výpis diskuzí

Cameron Boyce

OSOBNOST 11.3.2012 
389 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cameron Boyce sa narodil 28. mája 1999 v Los Angeles, Kalifornia. Začal kariéru modela vo veku siedmich rokov,Boyce žije v Los Angeles oblasť s matkou, otec, mladšia sestra Maya a pes Cienna. On je dokonalý tanečník a jeho najobľúbenejší štýl tanca breakdance . [1 ] Spolu so svojimi štyrmi priateľmi, on je členom tanečné posádky "X Mob." [1 ] Keď nie je obsadené herectvo alebo tanec, Boyce rád hrá basketbal a hry na svojom Xbox 360. . [1 ] On tiež rád spieva .
  • I ♥ U Cameron *14* *14*
  • dsteee ja som sexy veľké D uu ooo uuuu ooo gramatika mi ide ako moje hovienko na záchoďe a inak som sexy a mám camerona ako tabletky *1*
  • je dost hezkej
  • nenávidím sproste fkzugvcx§!!!! *1*
  • I love you
  • Bianca a very nice
  • Jasne nerobte si zo mňa srandu :-(
    • ti si teda kokotka *15*
  • ja jsem bila v americe a tam jsem ho videla dokonce mi dal i autogram fakt i na to pusi i na mou tvár pusi *14* *2* *1*
  • Vy to platí pro lili a Niki ste si nikdy s Cameronem nepsaly a on by si s takovýma p***ma stejně ani nepsal tak držte huby *10* tak si radši děte hrát s barbínkama a navíc ten co se tady vydává za Camerona ani Cameron Boyce není vy krááávy *10*
    • You are very bad girl.On friday I recording new episode of JESSIE.I am not height 145cm. My heigt is 167 cm hut here is write 165 cm. Thats all. Please dont wrong
      • Ti nejseš rozhodne camero boyce
    • Ja so si sním písala na pokeci ale je celkom v pohode moc sa mi nepáči ale je fakt srandovní a jedna baba s ním chodí či že je úplne v pohode :D asi nemáte moc komentárov čo ??? *3*
      • a s kym sakru chodi ja už jsem zmatenej
      • určitě sis s nim psala všichno ti to hrozně věří

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit