Přejít na výpis diskuzí

Candelaria Molfese

OSOBNOST 31.1.2014 
247 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cande mam docela rada :DD
  • Eu a amo muito, muito, muito, muito feliz. Eu também tenho a sua Plaga.:-)
    • Yo también
  • Cande teraz chodi s Ruggerom takze ak mozem poprosit zmente to a viem to z Twittera
    • Ano chodí s Facundem. ;) Takže to zase můžete změnit, předtím to bylo správně ;)
    • NE!!! Cande chodí s Facundem!!!! *16* *16* *16* *16* *16* Fande por siempre!!!!
  • Cande're hermosa y muy bien que cantas y bailar *14* *14* *4*
  • Cande jsi krásna a krásně zpívas mam te rada *14*
  • Ja mam narozky ve stejnej den i mesic, ale jinej rok
    • hele LILI ja to mam taky ve stejnej den i mesic ale v jinej rok a víš ze jsem neteř MARTINY STOESSEL a pokud mě to neveriš tak ani neodepisuj hlavne ze to vim ja tak dekuju a pokud mi nechces psat jaka sem ......... neco tak mi klidne napis dekuju a HOLA LILI
      • Jiste jsi neteř tini!!!!! Jak muzes byt jeji neter? Fakt te nechapu.
  • si naškaredšia najhnusnejšia najhoršia herečna na celom svete najhoršie spievaš maš piskľavy hlas proste fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj *6* *11*
    • Jstli se ti nelibi tak si tp nech pro sebe a nepis sem ty kecy!!!!!!!!!:-(
    • máš pravdu fuuuuuuuuuj preč s ňou nech zemre fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11** *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6*
      • Jsi nejvetsi trapka co jsem kdy potkala
      • Sama si na to odpovedáš trapka
        • To som myslela teba lodo nie teba cande Molfese
      • ona je naj na svete predstav si že by niekto chcel aby si zomrela ty nieje to pekné že !!!!!!!!!!!!!!!!
  • Milujeme Cande je super herečka,speváčka...!!!♥♥♥máme ťa radi Cande a aj tvoju BFF zo seriálu Violetta Lodo *14*
  • Ty si úžasná si naj na svete krásne spievaš si nádherná keď budem staršia chcem byť ako ty mám ťa rada si úžasná herečka pekne tancuješ a je úžasné ako sa vieš postaviť za kamarátov v 1.sérií si sa krajšie česala ale ty si stále krásna si naj cande mám ťa rada pa cmuk :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
  • Ty se mi libis takova jaka si si pro mbe dokonala hah :P ..... A ty laura mirgova cotije ona nespiva falesne si se zblaznila sak tam este pisou a zpevacka precti si to poradne twl ... :D ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit