Přejít na výpis diskuzí

Candelaria Molfese

OSOBNOST 31.1.2014 
247 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si dobrá vážně *5* *3* *14*
  • víte že candelária neni cande ale candy *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* toje záhada *1* *3*
  • co je *7*
    sami so keres lalalaalalalalalalalalallalalalalalalalalalalalalallalalaallalallalalalallalalalllalalalaalalalallalalalalalalallal meču lela *14*
  • Co je to za blbost? Kdo to dal? Cande chodí s Facu! Ne s Ruggerem!!!!! Proč to pořád nechápete?!
    • Chodia spolu na instagram pridavaju svoje spolocne fotky kde sa bozkavaju a tak a urcite to neni fakove ;-) Ja by som bola radsej ak by chodil ruggero s mechi <3
      • Fandeporsiempre
        Jako, nevím jak tobě ale mě ta "pusa" teda jako pusa nepřišla... Jenom póza na fotku ;)
  • ludmila je nej nej hetsi a frederiko taky *14* *14* *14* *14* *14*
  • ludmila je nej nej hetsi a frederiko taky *14* *14* *14* *14* *14*
  • hczgfdbzufhcgbýegfhnrf ftgdzh *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Ja mam narozky ve stejnej den i mesic, ale jinej rok
    • hele LILI ja to mam taky ve stejnej den i mesic ale v jinej rok a víš ze jsem neteř MARTINY STOESSEL a pokud mě to neveriš tak ani neodepisuj hlavne ze to vim ja tak dekuju a pokud mi nechces psat jaka sem ......... neco tak mi klidne napis dekuju a HOLA LILI
      • Jiste jsi neteř tini!!!!! Jak muzes byt jeji neter? Fakt te nechapu.
  • U mna v mojom svete je naj
  • Candelaria mam ta rada. Si užasna aj ked niekto hovoria že niesi pekna. Ale ja si to nemislim ja si myslim že si prekrasna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit