Přejít na výpis diskuzí

Candelaria Molfese

OSOBNOST 31.1.2014 
247 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi jste jako ovce, jdete za stádem a nic jiného vás nezajímá. Věříte všemu, všemu co vám jiní napovídají. Zamyslete se, myslíte, že kdyby se někdo rozešel byl by nejlepší kamarád své ex přítelkyně? Ne je to, s prominutím, kravina. A i když někdo říká, že je Cande s Ruggerem, nemůže to být pravda. Cande pořád chodí s Facu <3
    • Holka vzpamatuj se už!!! Jsi malá blbá holčička, které se rozešli dvě oblibené postavy! K fotkám s Reggerem pořád píše <3 a miluju tě. Ale k fotkám s Facum to nikdy nenapsala. Já nejsem ve stádu oveček, které všemu věří. Já jen věřím pravdě!
  • Jsi super. I docela hezky zpivas. Znam i lepsi nez jsi ty, ale kdybych te mela bodovat dala bych ti 7 z 10 ;-)
  • Ja sem tvůj největší fanoušek a jeste vio a francesky a ludmili je to pravda ze vio a ludmila jsou doopravdy kamošky??
  • Kdo je ten chlap na tý fotce? Když je tam napsaný vztahy a tam: Max a Fed. A mimochodem ten chlap ani není bůhví jak hezkej!
    • LoveMusic
      To je neoholený rugerro a navíc s Facem už není asi tři měsíce.
    • No to je Federico :)
  • Cande je velmi pekna baba a paci sa mi na Camile jak nosi v seriali tie vseliake vzory na trickach a tak
  • Jsi hezká mám spoustu plakátů s tebou!
  • Mate pravdu aj ja si mozem vimislet ze clara alonso je teta cande
  • Na té fotce si tak oskliváaaaaaa a falešně zpívas nevím proč tady píšete také hovadiny. :-P :-P ze je hezká atd.chci ti říct ze si taká.............!!! Raci to nebudu říkat
    • cande je nádherná ti si ošklivá a taki určite falešne spíváš. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Cande nechodí s rederikem
    • Chodí ;) Už je to oficiální..Rugge to dal na Twitter :3
      • Jasně dát to tam může, ale pravda to není ;) Věř mi ;)
        • Čemu asi budeme více věřit:D Bud Ruggemu nebo malá holčičce :DD Už seti pls smiř!
  • feliz cumpleanos cande te creo muco *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit