-
Re: cariba nej
no to je ale pecky... -
Rikki
cariba je nej herecka jakou znam mam ji moc rad *1* -
Cariba alias Rikki 4ever:-*
Caribka je suupr a neeej herečka z H2O *1* !!! Přeju jí, aby pořádně ve světě prorazila *4* *4* !! Caribo jsi nej *3* a držim palečky:D! -
caribiny narozky
jůůůů ona je nejky..a navíc má narozky 1.října jako já!!což mě těší!!mám ji mooocinky ráda je nej! *14* *14* *14* -
Rikki
Rikki je ze seriálu h2o stačí přidat vodu nej nej nej a nej!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
bara
je nej *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* -
miluji te rikky jsi ta nej nej lepsi holka na svete
miluju te rikky a stale budu *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pepik
caribo jestli to budes cist tak te moc moc moc moc moc moc miluju a kdyz tak mi posli neco na e-mail *14* -
Re: Cariba je NAJ!!!:D
souhlasím!!! *4* -
I love
...I LOWE...
...RIKKY...
... *14* ... -
RIKKY
RIKKY...*14*...RIKKY... JE... NEJ... NEJ... NEJ...!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Cariba je NEJ NEJ A NEJ !!!
jj *14* *14* *14* -
Rikky nej holka!!!:D
Rikky je nej!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
Já jí prostě miluju!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: pro vercaa
Máš tam kopanec. 13 zápasů v extralize odchytal a měl průměr 2,97 na zápas až po návratu z Ameriky. Do tý doby extraligu nechytal -
Re: Re: Re: A co náký fota?
Proboha kolik ti je, že píšeš tak infantilně?! -
Re: Re: proVercaa
já ale nemluvim o fotkách, ty si může stáhnout každý, ale já myslim ten článek o něm. Mám ho na blogu, sepisovala jsem to dost dlouho a ty to obyčejně okopčíš!!!!!! *16* *8* -
Re: pro všechny
Ahojky,jestli mě tady chceš někdo nadávat,tak sem nechodte,tyhle fotky jsou stažený z www.hokejkv.cz,a některý sou nafocený,takže...jinak vy ostatní si to tuu užívejte *14* *1* -
Re: pro vercaa
Srry zlato,ale tyhle fotky sou stažený z www.hokejkv.cz,tvůj blog je mi víš kde... -
pro vercaa
skvěle umíš krást z blogu. Ani si to neumíš sepsat sama, co?? Ale příště bys mi to mohla aspoń oznámit, dala jsem si s tím práci!! -
Cariba Heine
Cariba je suuuuuuuuuper... mam o nej stranku www.stars.pise.cz *3*