Přejít na výpis diskuzí

Cariba Heine

OSOBNOST 2.10.2007 
135 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • _sabruska_

Re: cariba nej

no to je ale pecky...
  • rroommaann

Rikki

cariba je nej herecka jakou znam mam ji moc rad *1*
  • maki94

Cariba alias Rikki 4ever:-*

Caribka je suupr a neeej herečka z H2O *1* !!! Přeju jí, aby pořádně ve světě prorazila *4* *4* !! Caribo jsi nej *3* a držim palečky:D!
  • ladyklarqa

caribiny narozky

jůůůů ona je nejky..a navíc má narozky 1.října jako já!!což mě těší!!mám ji mooocinky ráda je nej! *14* *14* *14*
  • Rikki

Rikki je ze seriálu h2o stačí přidat vodu nej nej nej a nej!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • bara

je nej *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4*
  • miluji te rikky jsi ta nej nej lepsi holka na svete

miluju te rikky a stale budu *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pepik

caribo jestli to budes cist tak te moc moc moc moc moc moc miluju a kdyz tak mi posli neco na e-mail *14*
  • Re: Cariba je NAJ!!!:D

souhlasím!!! *4*
  • I love

...I LOWE...
    ...RIKKY...
    ... *14* ...
  • RIKKY

RIKKY...*14*...RIKKY... JE... NEJ... NEJ... NEJ...!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Cariba je NEJ NEJ A NEJ !!!

jj *14* *14* *14*
  • Rikky nej holka!!!:D

Rikky je nej!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    Já jí prostě miluju!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: pro vercaa

Máš tam kopanec. 13 zápasů v extralize odchytal a měl průměr 2,97 na zápas až po návratu z Ameriky. Do tý doby extraligu nechytal
  • Re: Re: Re: A co náký fota?

Proboha kolik ti je, že píšeš tak infantilně?!
  • Re: Re: proVercaa

já ale nemluvim o fotkách, ty si může stáhnout každý, ale já myslim ten článek o něm. Mám ho na blogu, sepisovala jsem to dost dlouho a ty to obyčejně okopčíš!!!!!! *16* *8*
  • Re: pro všechny

Ahojky,jestli mě tady chceš někdo nadávat,tak sem nechodte,tyhle fotky jsou stažený z www.hokejkv.cz,a některý sou nafocený,takže...jinak vy ostatní si to tuu užívejte *14* *1*
  • Re: pro vercaa

Srry zlato,ale tyhle fotky sou stažený z www.hokejkv.cz,tvůj blog je mi víš kde...
  • pro vercaa

skvěle umíš krást z blogu. Ani si to neumíš sepsat sama, co?? Ale příště bys mi to mohla aspoń oznámit, dala jsem si s tím práci!!
  • Cariba Heine

Cariba je suuuuuuuuuper... mam o nej stranku www.stars.pise.cz *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit