Přejít na výpis diskuzí

Cariba Heine

OSOBNOST 2.10.2007 
135 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dadiqa

Cariba

je naj z celeho H2O...je super a so Zenem jej to welmi pristane...su zlati...mam ju rada
    • Re: Cariba

Cariba Heine je nejlepší *4* příjmo ji miluji ale maš pravdu že jim to opravdu slisí jí a zeinovi *14*
  • haluuz

no takze cariba je super herecka a ece lepsa tanecnicka..supiis...nevedel by mi nedo pomoct o nej napisat 54 viet v anglictine???..potrebujem surne
    *9* diki čmuki *4*
    • Re: haluuz

opravujem 5 viet v anglictine plssss
  • ivan131

jo

co kdy by se fanklub cariba heine ,jako všichni fanoušci připojili k fanklubu h2o. *3* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: jo

to máš velikou pravdu *1* *1* *3* *5* *14* *7* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
  • avril-nely

:-)

rikkii ________ nejky ___ herečka *4*
  • Nejlepší brankář!!!

Lukáš je nejlepší brankář v celý extralize... I dneska to s Energií dokázal. Prostě Energie FOREVER!!!!
  • happy brithday *1* *1* *15*
  • alice-cullen

Odkazík

No já mam sice nejraši Emmu ale Rikky je zase taková rebelka xD co k tomu dodat h2o nej seriál ale koukněte na tohle : http://www.youtube.com/watch?v=2qqd qArg4rM takže děs noooo papky a pá
  • miley1cyrus

vse nej

vsechno nejky k narozka caribo hodne stesti *3* *3* *3*
  • vananneh

...

HAPPY BIRTHDAY
  • alusqa99

Všechno nejjjjjjjjjjjjj

VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍ K NAROZENINÝÁM !!!! *14* *14* *14* *14* *3* *3* MÁM TĚ MOC RÁDA SEŠ SUPÉÉÉR HEREČKA PROSTĚ TĚ LOWUJU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • pepulinka12

Re: Všechno nej

VSE NEJLEPSI K NAROZENINAM

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší