Přejít na výpis diskuzí

Caroline Costa

OSOBNOST 21.11.2008 
45 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je pekna na pohled a ma i zlato v hrdle :)
  • C´est vrai, Caroline a la voix magnifique... et Abraham aussi...
    ils sont très belle.
  • Je popolární i v ČR...na to kolik jí je a bylo zpívá krásně :-) *3*
  • Jsi zjev ty kluku ...
  • mrdal bych ji *6* *6* *14* *14*
  • petr.krajc
    Carolin voix très belle et votre très beau. Je suis de la République tchèque et aimerait Stebe jamais chanté. Vous avez une gamme de belles et grandes voix, rien d'autre que nous savons Lucy White. Je tiens à vous admirer!
    Je t'aime!
    J'ai donc alors s'il vous plaît écrivez-moi. Merci Peter *7*
  • f

moc jito slusi s mateem
  • carolinecostaxjb

Mua ♥

Je remercie tous♥
    Děkuji Všem♥
  • Re: Re: CAROLINE

ne ni to pravda!!!! nevyhujese *16* *16* *8* *10*
  • :)

Nejkrásnější je ten její duet s Abrahamem Mateem! ♥
  • le_loulou

Re: caroline

ještě jsem zapomněla připsat úžasné cítění hudby *4*
  • le_loulou

caroline

Caroline je úžasná, má opravdu překrásný hlas, je krásná i vizáží, je velmi milá a nestydí se. Všechna její vystoupení jsou bezchybná, naprosto přirozená a profesionální. Tahle holčička má v životě velké štěstí, byla obdarována samými krásnými vlastnostmi. Doufám, že to daleko dotáhne *3*
  • Re: Caroline Costa

Je prostě úžasná!Má krásný hlas a s tou slávou to nepřehání snaží se jen být víc populární a prostě nemá trémy a je sebevědomá. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13* *13* *4* *4* *4* *1*
  • julinka1990

Re: Re: CAROLINE

Je to nejlepší malá hočina kterou jsem kdy mohla slyšet!! Klobouk dolu Carolin
  • zuzik600

caroline costa

caroline je boží moc se mi líbí jak zpěvem tak i krásou.....taky bych chtěla mít tak vysoké rozpětí hlasu *14* *14* *14* *1* *1*
  • gothic.princess

Re: CAROLINE

to je pravda *1*
  • gothic.princess

Re: Re: CAROLINE

iam big fan i love you *14* *14* *14*
  • Nádhera

Včera jsem úplnou náhodou zahlédla malou Caroline, když zpívala tak náročnou píseň od Christiny Aq.Něco tak čistého, milého a hlavně naprosto přirozeného jsem ještě ve svém životě neslyšela.Tato kombinace jí zaručuje veliký úspěch, ale především oblíbenost.Navíc jí Búh obdaroval krásou vnější, ale bezpochyby i vnitřní. Dnes jsem si ji opět poslechla a utvrdila se, že je báječná...
  • Caroline Costa

Caroline je super.Znám ji z youteube.Jednou jsem si pustila American Talents a našla jsem jí tam.Moc s emi to líbilo.Asi po 3měsících jsem si vzpoměla na jednu super holku z youtube,tak jsem asi hodinu hledala a našla ji..A teď jsem tady...taky se mi trochu zdá,že se předvádí,ale jinak je super...je prostě nej *4*
  • milenka11

Re: miley

CAROLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍNNNN NNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit