Přejít na výpis diskuzí

Caroline Costa

OSOBNOST 21.11.2008 
45 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milenka11

meggy

caroline je hezkááááááááááá
  • Nádhera

Včera jsem úplnou náhodou zahlédla malou Caroline, když zpívala tak náročnou píseň od Christiny Aq.Něco tak čistého, milého a hlavně naprosto přirozeného jsem ještě ve svém životě neslyšela.Tato kombinace jí zaručuje veliký úspěch, ale především oblíbenost.Navíc jí Búh obdaroval krásou vnější, ale bezpochyby i vnitřní. Dnes jsem si ji opět poslechla a utvrdila se, že je báječná...
  • Je popolární i v ČR...na to kolik jí je a bylo zpívá krásně :-) *3*
  • petr.krajc
    Carolin voix très belle et votre très beau. Je suis de la République tchèque et aimerait Stebe jamais chanté. Vous avez une gamme de belles et grandes voix, rien d'autre que nous savons Lucy White. Je tiens à vous admirer!
    Je t'aime!
    J'ai donc alors s'il vous plaît écrivez-moi. Merci Peter *7*
    • C´est vrai, Caroline a la voix magnifique... et Abraham aussi...
      ils sont très belle.
  • Milujem ju
  • Caroline Costa

Caroline je super.Znám ji z youteube.Jednou jsem si pustila American Talents a našla jsem jí tam.Moc s emi to líbilo.Asi po 3měsících jsem si vzpoměla na jednu super holku z youtube,tak jsem asi hodinu hledala a našla ji..A teď jsem tady...taky se mi trochu zdá,že se předvádí,ale jinak je super...je prostě nej *4*
    • Re: Caroline Costa

Je prostě úžasná!Má krásný hlas a s tou slávou to nepřehání snaží se jen být víc populární a prostě nemá trémy a je sebevědomá. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13* *13* *4* *4* *4* *1*
  • zuzik600

caroline costa

caroline je boží moc se mi líbí jak zpěvem tak i krásou.....taky bych chtěla mít tak vysoké rozpětí hlasu *14* *14* *14* *1* *1*
  • terezka-166
    * Vous êtes le meilleur dans le monde Carolí :* *3* *3*
  • Chtěla jsem si stáhnout nějaké mp3 od ní, ale nikde zadarmo, nemáte někdo odkaz, kde se dají stáhnout zdarma? Díky
    • Stani si Fast tube,tam je Cerolin zcela zdarma.Ma tam vse.Anglicy.Franinu musis zvladnout.
  • Karolína Kubelková: souhlas fracek jeden *11* *12* *11* *16* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit