-
Vypada rozhodne starsi nez na 20let.
Abdolutne na 20 let nevypada. -
-
Absolutne
-
-
Zruš to zlé na Celeste lebo to je najkrajšia ale že fakt naaaaaaaajkrajšia baba!!!!!!!
-
-
-
celeste ještě jsem ti chtěla říct že mi všichni řikají že umím krasně zpívat tvoje písničky i když jsem z česke republiky chtěla jsem se tě zeptat jestly by jsme se nemohly sejít že bych ti zaspívala *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* PS:bydlym v olomouckem kraj vesnice kokory jsem holka jemi 9 let
-
-
To myslíš vážně .. ??
-
-
celest ja te miluju kdy a kde bude koncert jedu po tobě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jsem tvoje velka fanynka miluju všechny tvoje pisňičky
-
Celeste ty jsi skvělá kamarád ve šk tě přectavoval jako referát zbožňuju tě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Je hroozně dobrá
-
ty si najlepšia milujem ta
chcem bit ti ti si aj pekna a mne sa paaaaaaaaaači straššššššššššššne pesnička laska na vlasku.
mam ta rada
*14* *14* *14* *14* *14* *1* *15* -
je krásná,skvělá herečka a ještě lepší zpěvačka .. moc ji to přeji být lepší a lepší protože na to má .. :) hrála úžasně v pohádce láska na vlásku díky ní jsem si oblíbila tu pohádku.. ale jedno vytknu .. má na lepšího kluka než je Harich ještě,že se rozešli má na víc .. připadá mě takovej divnej.. a nelíbí se mi jak zpívá..nelíbí se mi ani vzhledově .. *16* *3* *14*
-
Je nej
-
Je úplně dobrá, nejlepší písnička od ní je Crushin my Farytaile
-
Je dobrá,jedna z mých nejlepších zpěvaček a nechápu proč tam někdo napsal, že chodila s Marinem Harichem 2010 let *16*
-
-
do roku 2010
-