Přejít na výpis diskuzí

Chad Michael Murray

OSOBNOST 31.12.2006 
295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ariel
    všechno nejlepší k 31 narozkam *15*
  • neuveritelne sladky...
  • Je to prostě kusan

Dneska jsem viděla Moderní Popelku,celkem dobrý,ale nejvíc mu to stejně slušelo v Dawsonově světě!!!!!On je,ale prostě božskej.Takovýho kluka mít,tak jsem happy.
  • emthefall

:P

nejlepší byl v Domě voskových figurín,díky němu znám ten film nazpaměť :P
  • Chad

je ten nejlepší,nejkrásnější kluk co jsem kdy viděla!Má krásný tělíčko,bomba úsměv,no prostě bych ho nejradši spapala!!!=o)
  • zlaticko

chad je uplne bozskej, hezciho kluka sem nevidela, strasne se mi libil ted v tom novym filmu moderni popelka a vubec všude!!
  • CHAD

LIDISSSKY CHAD JE PROSTE NEJ ... KDYBYSTE HO VIDELI V DOME VOSK. FIGURIN TAG SE POSERETE....NEVITE KOHO HRAJE V GILMOROVYCH DEVCATECH?????
  • JO!

V domě voskových figurín je fakt božííí!!! Má úplně kraťoučký vlasy a je k sežránííí!! Jo a v Gilmorkách myslim hraje jednoho z té Laneiny kapely, toho Zeka, jak se do něho Lane (taková ta Japonka, mimochodem=)) jednou zamiluje. Už víš? Tam ale není tak hezkej... Tak se mějte báječně a rozhodně se podívejte na Dům voskových figurín. Tam je nejlepší! Papapapapa. Strawberrynka
  • Fotka

Jukněte se sem!!! Vypadá tam úžasně! - Dům voskových figurín. http://filmfoto.osobnosti.cz/7213.php papa
  • Michael Murray je moc krasnej miluju moc. chci těěě *14* *14* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit