-
A v tom Dowsnove svete hral nejakou hlavni postavu????to je film????nebo serial???napis te!!!dik!!!!!ja ho miluji!!!! *14* *14* *14*
-
miluji filmi ve kterých hraješ seš super a vyzařuje z tebe užasnej herec *14* *14* *14*
-
Austin
Doma mám Moderní popelku a Mezi námi děvčaty.Jako Austin je fakt krásnej.Tak sladkého a úžasného kluka jsem ještě nikdy neviděla.Pokud je někdo stejně závislej na tom nepopsatelně nádherném klukovi tak mi můžete napsat.....Já ho žeru... *14* *3* *14* -
Kráása
Jsem sice proti sentimentálnímu vylévání citů na filmové idoly, ale........ je ÚŽASNEJ, že jo? *14* A nejvíc v Dům voskových figurín. To je ta fotka nahoře bez *14* -
No není sladkej????????????? *14* *14* *14*
-
miluji tě *14* *14* *14*
-
Austin
Je strasne moc krasnej.....je to fakt kus.Je to sladouckej čumáček...!!!!V MODERNI POPELCE je proste nej........ -
Chad Michael Murray
je fakt nádhernej hlavně ve filmu Moderní popelka!! *14* -
Austin-milááááááček
je kráááááááááásnej a ty jeho přád smutný kukadla...... je p¨rostě úžasnej!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Je úúúúžasnej!!!!Hezčí herec asi fakt není!!!!Jo a dowsonův svět je serial na kterej sem letěla dom ze školy abych ho stihla!!Je tááák kráááásnej!!! *14*