-
mocinky super chad
Mate pravdu je fakt mocinky super klucina a je moc hezky a moderni popelce nemel chybu jak byl princ a halvne jak byl obleceny do toho sportovniho v tom americkem fotbale ja sem si ho z tama vyfotila asi tal 30krat a mam ho na mem mobilu na lose fakt mocinky se mi libi akorat ze jsem mala takze hold bohuzel *9* ale co je krasny mam rada taky styl kluku! -
-
Re: mocinky super chad
JO a esi ma on icq tak mi pisnete kdo ho ma nebo aspon email nwebo neco tak muj email je barcast@seznam.cz
-
-
super
je proste v nekterych filmech je fakt dobrej -
muluju hoooooooooooooooooo
Je faktis nááááááááááááááááá dhernej.Hezčího kluka jsem ještě newiděla je plostě andíílek mno fakt božííííííííííííííí -
Je krasnej
jj je fak mociny sladkej kdyby takovejch bylo vic asi bych si nestezovala...O=) *4* -
O.o
jezisku to je kus *14* -
pekny
som dodnho totalne zblaznena je fakt dobry herec ale aj strrrrrrrrrraaaššššššššnee pekny chlap milujem jeho filmi naj naj Dom voskovych figurin---------,,,,,,!!!!!!!!! -
ahhhhhhhh
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *4* *4* *4* nieje čo dodat proste skvely krasny joj bože *14* *14* -
wow
Sexy *14* -
dobrý
je docela hezkej ale jak je na těch fotkách dohola tak vypadá strašně *3* *3* *4* *4* *14* -
Milááášek
Upeee kouzelneeej *14* *14*