-
medvidek
on je prostě....úžasnej nemám slov *3* -
Jé krááásnej...
Ahoj....taky si myslíte že Chad je upee nádhernej???Já viděla jako první moderní popelku, potom mezi námi děvčaty a pak dům voskovejch figurín když to asi ped 3 tejdnama dávali v televizi....A my to máme na dývku a včera jsme se na to s kámoškou u ní doma koukali a upe nejvíc se nám tam líbil tag sme se na to dneska koukali znova...:-D *15* -
-
Re: Jé krááásnej...
Ahoj já sem se taky včera na něj dívala mám ráda jeho filmy ale nejvíc se mi líbí Dům Mozkových figurín
-
-
chad
peknej chad ale nejvicz mu to slusi ve filmu moderni popelka *14* -
*IN LOVE*
je táááák sladkej *14* -
chad michael murray
ONje prost boží nadhernej krsánej taaak sladkej prostě nadhernej herec jak se patří!!!!! *14* *14* -
Slaďoušek
Je nejdokonalejší je krásnej... Kdyby takový byli i v Česku ale na něj nikdo nikdy mít nebude ... úžasnej žeru ho..!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Slaďoušek
jo mas pravda a ja ho taky moc moc zeru *1* *14* *14* *14* *14*
-
-
nepletu se?
ahojec lidi hele nwm ale spis mam haluz neznate nekdo serial carodejky?esi jo nepride vam ten co hraje světlonoše lea trochu jako Chad? -
-
Re: nepletu se?
Ani trochu Chad má hezčí oči a má tetování a je mladší a hezčí *14* *1* No,prostě Chad je Chad *15* *14* *14* -
-
Re: Re: nepletu se?
Jo Chad je mnohem hezci.Chad je proste nejlepsi *14*
-
-
Re: nepletu se?
ne ani ne on je totiž starší.. -
-
Re: Re: nepletu se?
Leo z čarodějek je starší a jmenuje se Brian Krause tak se na něho můžete podívat. mějte se
-
-
-
narozeninky
happy birthday *14* *14* -
Všechno nejlepší
Ach jo, je to hodně ohraná věta, ale jinak popřát k narozkám neumim. *1* Přeju mu zkrátka jako vy všechny to nejlepší co může bejt, protože on si to zaslouží, je to moc dobrý herec. Chade do toho!!! *14* -
-
Re: Všechno nejlepší
Milý Chade, hodně zdraví, úspěchy v branži,lásky a štěstí
-
-
Hlasujte pro Chada Michaela Murraye
Ahojte lidi hlasujte pro chada Michaela Murraye:http://papirek256.blog.cz/0 909/nejkrasnejsi-zpevak-herec-2-kol o
zatím dík ;-)