-
Chad, teda pro mě Ostin je vážně nádhernej, úplně k sežrání...jo a je hrozně sladkej...nejhezčí je ale stejně v Moderní popelce.... *14* *15* *14*
-
krasnej borec
vyděla jsem dum voskovych figuryn a hned jsem se do neho zamilovala chtela bych vydet moderni popelku tam je taky krasnej a jeste k sezrani byl v dosnove svete tam jsem ho zrala *14* *14* *14* -
Je nádhernej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vůbec bych ho neřekla na 25 let!!!!Mooooooooooooooooooooooc se mi líbí v Moderní popelce!!! S Hilary Duff
-
Hrozně se mi líbíjeho oči,pusa,sexi úsměv prostě všechno.
-
Chad je super,sexi kluk a nejvíc mu to asi slušelo v moderní popelce******************************************* ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** *******
-
chad je dobrej...ale s těma dlouhejma vlasama pěknej vůbec není, na tom jsme se shodli s kámošema......
-
bože on je táák sladkej
-
Krasavec...k nakousnutí
-
Austin
Je prostě Bžíííí.Moc mu to v Moderní popelce sekne.Nevim co bych k němu měla ještě dodat,je to prostě Kus!!! -
jej tak ten je faaaak moooc krasnej..nejhezci je s tema delsima vlasama...jej jak je sladkej..