Přejít na výpis diskuzí

Channing Tatum

OSOBNOST 31.12.2006 
323 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • juj

já z tohodle chlapíka absolutně nemůžu.Viděla jsem s nim teprve nedávno jeho film Step up a byla jsem z něho unešená. Už dlouho jsem neviděla nic tak pořádného. Asi jsem se zamilovala-platonická láska:-) *14*
  • mmmm

I love him... He is so sweet:*
  • Chaning

Chaning je úžasnej tanečník a pěknej chlap
    to je ale asi všem jasný *3* *14*
  • je kraaaaaaaaaaaaaaaaasnej

tenhle herec je fakt boží,je krasnej *5*
  • Channing

Je to fakt kus chlapa a když říkám,že KUS tak to myslím vážně.Je prostě užasnejjjjjjjjjjjjj! *14*
  • :-*

je fáákt krááásnej *14* *4* *14*
  • Oh my God

Chan makes me wet any time!!! Hes hot as.
  • to sem netušila

Tak to jsem netušila že když zkouknu ten film,že po něm pojedu...Moc se mi z fotek nelíbil,ale teď bych mu podlehla *14*
    • Re: to sem netušila

ps:úžasně tančí a ten závěrečnej tanec jsem se snažila naučit,ale nejde to..nemám tu přesnou písničku..kdybyste ji někdo měl tak mi ji pošlete na Iwunka96@seznam.cz....díky předem *4*
  • konecne dobry film

videla som step up uz vela krat a je to uzasny film. co sa tyka chaninga je uzasny a ked pisem uzasny tak je a vidim ze v tom nie som sama. ja chcem este jeden step up ale s nim.....
  • Tyler

Čaute všetci, myslela som si že som jediný blázon, kt.čumí každý deň na lets dance ale jak pozerám tak nie som v tom sama. Tento film ma proste nenormalne dostal..a nevem prestať sa na neho pozerať. A Tyler? tak proste neni čo dodať, je neskutočne krásny...ach...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit