-
Happy Birthday *3*
-
Jinak Charlieho Sheena teda moc nemusím,radeji mám herce Matt LeBlanc,David Schwimmer nebo Matthew Perry
-
Seš dobrej chtěla bych být tvoje žena bez urážky pozdravuji seww
-
-
:D :) jo já taky :D
-
-
Dva a půl chlapa bez Charlio není ono *3* *10*
-
-
jojo máš pravdu
-
-
Zdravím. Charlie Sheen dokud nezačal ve velkým blbnout s chlastem, tak to byl super herec a bavič. Mám velice rád seriál Dva a půl chlapa, který dle mého názoru je výborná komedie i když je nutno uznat, že občas se tam objeví i trochu stupidní humor. Dva a půl chlapa bez Charlieho Sheena už není ono. Dost tam chybí. Další výborná komedie i když celkem už stará jsou Žhavé výstřely. Celkově Charlieho Sheena uznávám jako skvělého herce.
Pozn.: Pokud na tento článek bude někdo reagovat, tak prosím, aby ten dotyčný se vyjadřoval jako člověk a ne jako neandrtálec. Díky -
Charlie Sheen je o nicom herec,nic moc.Dva a pul chlapa je totální hloupost,kravina seriál.
-
Si nejlepší :) miluju seriál Dva a půl chlapa a tvůj film Zeptej se Cindy...
Si boží -
AHOJ CHARLIE SI BOŽÍ SI SExy. ale v dva a pul chalapa ses posedlej sexem.
-
Charlie
Charlie mě fakt štve jak pořád dělá blbosti, ale lhala bych kdybych tvrdila, že ho nemám ráda, *9* -
filmy
ahojky nezná někdo prosím internetovou stránku na které bych si mohla stáhnou film Země Nikoho ( No man´s Land ) 1987 nebo Lucas 1986 buť česky nebo aspoň s českejma titulkama ? děkuju *3*