-
České forum o cher!!!
na madonna.cz je forum, kde se nemusíte zabývat jen madonně, ale taky dalších hvězd, včetně cher, tak se zaregistrujte a nebudete litovat! *3* -
-
Re: České forum o cher!!!
Prosím o radu, jak se překládá do češtiny fim Come Back to the Five and Dime, Jimmy Dean, Jimmy Dean! Prosím o pomoc!! Děkuji -
-
Re: Re: České forum o cher!!!
v českém znění se film jmenuje Vrat se do obchodáku a Jimmy Deane, Jimmy Deane, Jimmy Deane
-
-
-
MP3
nasiel som web stranku s mnozstvom mp3 od Cher: http://top.procher.org/part1.php *3* -
-
Re: MP3
díky skvělý! *3*
-
-
Cher je nejlepší!!!
Cher je úplně nejlepší! tento rok vydá nové CD, to vím s jejich německých internet. stránek. Je super, snad ještě nějaké koncerty bude mět. Kdo by měl nějaké její plakáty ozvěte se mi prosím, bouhžel zatím žádný nemám.! Cher je nejlepší !! *4* -
info pls!
Prosím mocinky plosím, jestli máte ještě nějaké novinky ohledně céda nebo las vegas, tak pište! Moc mě to zajímá! *3* *3* -
human
a taky by nebyl špatnej nápad kdyby na to nový cédo dala jako bonus písničku z filmu Bratři jak se patří 'human', mno nevim nevim...možná to tak bude páč ten super song nebyl nikdy na cédu vůbec vydanej a je to jedna z nejoblíbenějších písniček Cher... *1* -
-
Re: human
album by mělo bejt v ůplně jiném style, takže se tam ten song hodit nebude (podle mě), ale jinak si mi líbí... -
nebylo by to spatny akorat je uz ta pisnicka 3 roky stara tak nevim... *7* -
Podle mě, se ta písnička na to nový album nehodí... *5*
-
-
novinky
no vyzera to velmi zaujimavo.najprv sa vyjadrim na tohto-rocne plany.Cher bude do konca maja(kveten) vystupovat vo Vegas.potom bude natacat novy film-Dropout(podrobnosti najdete na nete napr. www.imdb.com) v septembri(zari) sa vrati naspat do vegas-tam bude do decembra.
na dalsi rok sa pocita s novym albumom, ktory ma vyjst ku koncu roku. na album sa caka dlhsie prave kvoli tomu, ze Cher planuje mat opat turne-to by sa malo zacat v roku 2011(vo februari 2011 sa skonci zmluva s Vegas).turne uz asi nebude takeho rozsahu ako farewell tour(325 koncertov), ale predsa bude *3* -
Happy Birthday!
*4* -
great !
Je to zkrátka hvězda a nikdo na ní nemá ! *14* *14* -
She's Great !
Je fakt nejlepší, má skvělý písničky všech žánrů...od pop až k r'n'b a to se mi na ní líbí ! *3* *3* *3* -
můj blog *4*
http://cher-barbra-celine.blog.cz /
tak jukněte *14* -
-
Re: www
jj, pěkný!!!
-