Přejít na výpis diskuzí

China Anne McClain

OSOBNOST 24.9.2011 
141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si úplně blbá shakira byt nejlepší zpěvačka??? ha ha ha *1* *1*
  • všetci len kecate že je užasna, ale nikdy to nevytiahne na Shakiru, Beyonce... Je to len dievca ktore bud malo slavnych rodicov alebo ju vybrali na konkurze, nikdy nezažiari ako opravdickka speváčka, o tom moze len snivat a inak kopa hercov spieva a niesu skvely hoc ona ma superr hlas, nikdy nebude opravdicka spevacka a este herecka kariera bude pre nu viacej a na jej hlas nebude mat cas, leb zahraje este v mnoha filmoch a ostane len ako herecka. nezaziari to je jasne tak si to nenamyslajte! ťunťilové
  • ste uchili
    když na ni děláte *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • MILUJU ONE DIRECTION TEDA HARRYHO STYLESE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ALE TAYLOR SWIFT MI HO SEBRALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JE OŠKLIVÁ ALE CHINA JE SUPER *4* *14* *14*
  • China je bozí a kdo má rád one direction *14* *14* já miluju HARRYHO STYLESE ale ŠTVE mě ze mi ho taylor sebrala BLBKA zasraná *16* *16* HARRY JE BOŽÍ ALE CHINA TAKY *4* *4* *14* *14*
  • V roce 2010 hrála ještě ve filmu Machři (Grown Ups) - dceru toho černocha
  • loreta
    podle mne je china BOŽÍ!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1*
  • Bože hádajte sa tu, kto koľko meria. Ona je krpatá, tak čo, možno raz vyrastie;) Ja mám 12 a meriam 170 tak tichučko :D :D :D :D
  • mám tě ráda chino *4*
  • mě je 13 a bude mi tenhle rok 14 a měřin 148cm!! je to uplně normální *6* *7*
  • Jak může někdo kruci ve 14 letech měřit jenom 144 cm?!!!!!!!! *10* *10* *10* *12* *12* *12* ???!!! Nechápem....
  • neznasam ta *1* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Ahoj Chino sem tvoje nej faninka a tvůj program a.n.t. farm je nejlepší a hodně štěstí k narozeninám. *4* *4*
  • Všechno nej:)Chino si super!!!ráda se dívám na farma rak na disney channel:)miluju to:)!!!všechno nej k tvým 14narozeninám:)happy birthday:)
  • Happy B-day přeje Nina velká obdivovatelka
  • Všechno nejlepší k 14 narozeninám *4*
  • všechno nejlepší hodně zdravý štěstí a lásky přeje elis
  • rihanna10
    Text Vašeho příspěvku všechno nejlepší Chino mám tě ráda jako herečku a moc se mi líbí seriál jak tam hraješ ty na disney chanellu farma r.a.k. *3* *3* *3* *3* *14* *14*
  • Všetko najlepšie *3* *3* *4* *4* *1*
  • Všechno nejlepší k narozeninám :D :D :D *1* *2* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit