Přejít na výpis diskuzí

China Anne McClain

OSOBNOST 24.9.2011 
141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím si to isté. *14*
  • Veľmi sa mi páči jej pesnička dynamite a je to moja najobľúbenejšia pesnička. *14* *14* *14*
  • velmi sa mi pači pesníčka DYNAMITE a China ma nadherny hlas,mam ju rada a niekedy by som ju chcela stretnuť ako SELENU GOMEZ A DEMI LOVATO.Pači sa mi aj jej novy film Farma rak *14* *14* *14* *14* *14*
  • Kolik měří China? Přijde mi totiž že je celkem veliká na to že má 13.
  • za prve ty diva ty jse aš diviš jak jsem tě prolhala jo a když moje rodinka si přečetla tvuj komentař tak všichni spadly smichi hahahahaha i ja *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *1* *1* vypadalo to jako když mi nadava 3 leta holčička nebo když mi nadava chipmank nebo pidi žvik mravenec
  • China je užásná dělám o ní referát do hudebky takže doufám že to víjde.JO a její písnička Dinamite je nejlepší co jsem kdy slyšela je ůžasná umí dobře zpívat a líbí se mi jak hraje na Disney ve filmu farma r.a.k. a hezky se usmívá.Prostě je nej. *14* *14* *14* *14* *14*
  • *5* *14* *3* *15* *1*
  • Jak může někdo kruci ve 14 letech měřit jenom 144 cm?!!!!!!!! *10* *10* *10* *12* *12* *12* ???!!! Nechápem....
    • Každej může měřit jinak. Zajímalo by mě kolik měřiš ty a kolik je ti let když jseš tak chytrá(chytrej)
  • hele nechte toho ze je mala a takovy kecy me je 12 a mam jenom 145 cm :) no a co nestidim se za to takze kdo je tu trapnej hmm.
  • Ja mám 13 rokov a mám 170cm a ona má 15 rokov a má 157cm.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit