-
Chris je jeden z nejúžasnějších lidí na světě! Je to člověk,kterého by chtěl každý za přítele.Inspiruje mě a je to jeden z mích snů,ho vidět živě...Protože tahle osoba je naprosto úžasná! *14* *14*
-
Božééé takéého bábo roztomiléé ♥
-
Ahoj, hledám někoho kdo rád píše nebo hraje internetové rpg hry (typu Upíří deníky atd.), má rád seriál Glee a Kurta.
Chtěla bych s tím dotyčným (asi spíš dotyčnou) psát přes fb nebo přes nějaký chat (jako bývá u rpg) povídky
(asi spíš pro zábavu než pro uveřejňování).
Chtěla bych to psát stylem, že by jsme si rozdělily postavy a psaly to jako rpg.
Osoba1: Ahoj *usměje se*
Osoba2: Ahojky, rád tě vidím *usmívá se*
Celý děj by se točil převážně okolo Kurta a ještě jednoho kluka (může to být i někdo z Glee, ale nemusí, to by jsme se ještě dohodly)
Ta kterou hledám by hrála Kurta a já toho druhého kluka. (na rozdělení dalších- pro tento příběh velmi vedlejších postavách
by jsme se dohodli) -
-
Děj by se vyvýjel imporovizací a držel se jediné dějové linky.
Na škole by byly dva glee (jako když byly Nové směry a záreveň i trapičky) a jeden kluk (fotbalista) by šikanoval Kurta
(jako to dělal i Karofsky), ale pak by se daly dohromady.
V případě zájmu se ozvěte na email: Gleefan@post.cz :)
-
-
Hodně štěstí Chrisi :DDD I love you so much
-
Úžasný herec a velmi hezký mám ho ráda... Happy birthday :) <3
-
super!!! Chris je super!!
-
*3*
-
I love Chris!!
-
Happy Birthday!!!
-
Krásný, úžasný, talentovaný, mladý, roztomilý a dokonalý Christopher Paul Colfer slaví 23 let!!!!! Happy Birthday Chris!!!!!! *14* 23 years !!!!!